Pálenka z kdoulí je velmi vzácná. Když už vznikne, je to obvykle jen ve velmi omezeném množství. Důvodů je mnoho: velmi omezené množství plodů, minimální výtěžnost a hlavně velká náročnost přípravy kvasu.
Slivovice je královnou mezi českými destiláty. Není pálenka, o které by se vedlo tolik sporů, diskuzí a pří, jako o Slivovici. Slivovice je takový Valašský poklad. Pokladem je i pro pálenici Zubří.
Třešňovice je jeden z nejjemnějších destilátů vůbec. Na destilaci této lahve bylo spotřebovány 7 kg třešní odrůdy Karešova. Vhodné i pro dámy s vytříbeným vkusem na pití.
Hruškový destilát vypálený 100 % z odrůdy Děkanka Roberova. Oproti v ČR typickým čáslavkám se jedná o menší plody hrušek, kterých bylo na 1 láhev třeba 6,4 kg.
Po letech jednosměrné OMG Ginové dominance jde do éteru Gin z lahve z produkce Valašské pálenice Zubří. Vyzkoušejte poctivý český gin.
Parťák pro sychravé počasí i špatnou náladu. Kouzelná kombinace vlastností medu, slivovice a bylin.
Destilát vyrobený ze 100% z meruněk odrůdy Velkopavlovická. Aromatická pálenka ze srdce Valašska.
Ochutnejte pravý kvasný destilát z plodů šípku. Jemná pálenka s dlouhotrvající chutí.
Výtečný a silně aromatický destilát z černého bezu posbírán v srdci Valašska!
Hruškovice z nejpopulárnější odrůdy Williams. Klasika, která nezklame.
Už na první pohled je spojení kuliček jalovce a borůvek zajímavé. Však jsou podobně velké, mají podobnou barvu. Důležitá je ovšem chuť a tady je to spojení velmi netradiční a neskutečně dobré!