Nasládlá krémová chuť společně s křupavou strukturou kešu ořechů z nich dělá mezi oříškovými jedlíky číslo jedna. Bohatý obsah bílkovin, komplexních sacharidů, rozpustné vlákniny a množství vitaminů a minerálů jen přispívá k jejich oblíbenosti. Fakt, že jsou tyto ořechy původem z Vietnamu znamená, že jsou ořechy měkčí a chuťově krémovější. Jsou tak vhodnější pro ořechová másla či nápoje.
Nasládlá krémová chuť společně s křupavou strukturou kešu ořechů z nich dělá mezi oříškovými jedlíky číslo jedna. Bohatý obsah bílkovin, komplexních sacharidů, rozpustné vlákniny a množství vitaminů a minerálů jen přispívá k jejich oblíbenosti. Fakt, že jsou tyto ořechy původem z Vietnamu znamená, že jsou ořechy měkčí a chuťově krémovější. Jsou tak vhodnější pro ořechová másla či nápoje.
Nasládlá krémová chuť společně s křupavou strukturou kešu ořechů z nich dělá mezi oříškovými jedlíky číslo jedna. Bohatý obsah bílkovin, komplexních sacharidů, rozpustné vlákniny a množství vitaminů a minerálů jen přispívá k jejich oblíbenosti. Fakt, že jsou tyto ořechy původem z Vietnamu znamená, že jsou ořechy měkčí a chuťově krémovější. Jsou tak vhodnější pro ořechová másla či nápoje.
Nasládlá krémová chuť společně s křupavou strukturou kešu ořechů z nich dělá mezi oříškovými jedlíky číslo jedna. Bohatý obsah bílkovin, komplexních sacharidů, rozpustné vlákniny a množství vitaminů a minerálů jen přispívá k jejich oblíbenosti. Fakt, že jsou tyto ořechy původem z Vietnamu znamená, že jsou ořechy měkčí a chuťově krémovější. Jsou tak vhodnější pro ořechová másla či nápoje.
Nasládlá krémová chuť společně s křupavou strukturou kešu ořechů z nich dělá mezi oříškovými jedlíky číslo jedna. Bohatý obsah bílkovin, komplexních sacharidů, rozpustné vlákniny a množství vitaminů a minerálů jen přispívá k jejich oblíbenosti. Fakt, že jsou tyto ořechy původem z Vietnamu znamená, že jsou ořechy měkčí a chuťově krémovější. Jsou tak vhodnější pro ořechová másla či nápoje.
Tyto oříšky v medu si okamžitě zamilujete. Med je bez přidaného glukózového sirupu a ořechy jsou ve vysoké kvalitě. Kešu ww320 a mandle natural nonpareil výběrové.
Kombinace hořké čokolády a skořice je velmi oblíbená sama o sobě. A když k tomu přidáte sladké a šťavnaté datle, vznikne vám v ústech pohár chutí, s kterými nejde přestat. Vynikající dobrota, kterou musíte ochutnat.
Kombinace hořké čokolády a skořice je velmi oblíbená sama o sobě. A když k tomu přidáte sladké a šťavnaté datle, vznikne vám v ústech pohár chutí, s kterými nejde přestat. Vynikající dobrota, kterou musíte ochutnat.
Kombinace hořké čokolády a skořice je velmi oblíbená sama o sobě. A když k tomu přidáte sladké a šťavnaté datle, vznikne vám v ústech pohár chutí, s kterými nejde přestat. Vynikající dobrota, kterou musíte ochutnat.
Kombinace hořké čokolády a skořice je velmi oblíbená sama o sobě. A když k tomu přidáte sladké a šťavnaté datle, vznikne vám v ústech pohár chutí, s kterými nejde přestat. Vynikající dobrota, kterou musíte ochutnat.
Alternativní sladidla získávají stále větší oblibu. Xylitol je sladidlo získávané z kukuřice. Její energetická hodnota je cca 40% menší než u klasického cukru. Zároveň nekazí zuby.
Erythritol je náhradní sladidlo získané kvasným procesem z přírodních surovin. Má nulový glykemický index, žádné kalorie a téměř stejnou sladivost jako cukr. Je vhodný pro diabetiky i celiaky.
Tak zvaný „hnědý cukr je z chemického hlediska také sacharóza, získávaná však z cukrové třtiny. Má nezaměnitelnou karamelovou příchuť, která souvisí s přítomností přírodní melasy. Třtinová melasa je látka bohatá na vitamíny, minerály. Z pohledu výživových hodnot je na tom třtinový cukr podobně jako cukr řepný. Také se jedná o disacharid sacharózu, s GI kolem 60, ale díky třtinové melase se dá říci, že jde o něco zdravější alternativu cukru řepného.
Himálajská růžová sůl pochází z Pákistánu ze solného dolu Khewra v provincii Punjab. Svůj název získala díky Himálajím, které se nachází jen 200 kilometrů od dolu. Jedná se o druhý největší solný důl na světě a již od 16. století se odtud sůl vyváží do světa.
Vychutnejte si sušené křupavé maliny, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvého ovoce a navíc jsou obalené v polevě z bílé a hořké čokolády.