Arašídy obalené v pikantní krustě z pšeničné mouky, ochucené kořením? To zní jako ideální zob k pivu nebo lahvince vína. A není to jen pochutina. Pokud jste člověk s tolerancí na arašídy, vychutnejte si každé křupnutí s námi.
Arašídy obalené v pikantní krustě z pšeničné mouky, ochucené kořením? To zní jako ideální zob k pivu nebo lahvince vína. A není to jen pochutina. Pokud jste člověk s tolerancí na arašídy, vychutnejte si každé křupnutí s námi.
Nejoblíbenější ořech mezi ořechy, jak jinak než kešu, které pro vás získáváme až z dalekého Vietnamu. Než se dostane na váš stůl, do vaši oblíbené misky, ujede velký kus cesty, ale stojí to za to. O to víc, když se jedná o uzenou chuť.
Nejoblíbenější ořech mezi ořechy, jak jinak než kešu, které pro vás získáváme až z dalekého Vietnamu. Než se dostane na váš stůl, do vaši oblíbené misky, ujede velký kus cesty, ale stojí to za to. O to víc, když se jedná o uzenou chuť.
Nejoblíbenější ořech mezi ořechy, jak jinak než kešu, které pro vás získáváme až z dalekého Vietnamu. Než se dostane na váš stůl, do vaši oblíbené misky, ujede velký kus cesty, ale stojí to za to. O to víc, když se jedná o uzenou chuť.
Nejoblíbenější ořech mezi ořechy, jak jinak než kešu, které pro vás získáváme až z dalekého Vietnamu. Než se dostane na váš stůl, do vaši oblíbené misky, ujede velký kus cesty, ale stojí to za to. O to víc, když se jedná o uzenou chuť.
Nejoblíbenější ořech mezi ořechy, jak jinak než kešu, které pro vás získáváme až z dalekého Vietnamu. Než se dostane na váš stůl, do vaši oblíbené misky, ujede velký kus cesty, ale stojí to za to. O to víc, když se jedná o uzenou chuť.
Nejoblíbenější ořech mezi ořechy, jak jinak než kešu, které pro vás získáváme až z dalekého Vietnamu. Než se dostane na váš stůl, do vaši oblíbené misky, ujede velký kus cesty, ale stojí to za to. O to víc, když se jedná o uzenou chuť.
Hlavní struktura lékořice je tvořena pšeničnou moukou, která je pro získání tradiční chuti doplněna o další ingredience jako například cukr a melasa. Špetka Anýzového oleje se pak přidá k celkovému zintenzivnění Lékořicové chuti. Lékořice působí příznivě na sliznici žaludku, hojí žaludeční a dvanáctníkové vředy. Je vhodná při nachlazení, protože pomáhá s odkašláváním. Tradiční skandinávská černá lékořice se vaří až přibližně dvě hodiny, poté se vytvaruje, ochladí a zabalí. Vývoj tohoto sortimentu zahrnuje
Hlavní struktura lékořice je tvořena pšeničnou moukou, která je pro získání tradiční chuti doplněna o další ingredience jako například cukr a melasa. Špetka Anýzového oleje se pak přidá k celkovému zintenzivnění Lékořicové chuti. Lékořice působí příznivě na sliznici žaludku, hojí žaludeční a dvanáctníkové vředy. Je vhodná při nachlazení, protože pomáhá s odkašláváním. Tradiční skandinávská černá lékořice se vaří až přibližně dvě hodiny, poté se vytvaruje, ochladí a zabalí. Vývoj tohoto sortimentu zahrnuje
Máte rádi luxus? Přirozenou chuť ovoce dokreslenou hořkou čokoládou? Tak jste tu správně. Sladkost tomuto produktu dodává švestka a kvalitní hořká čokoláda ji příjemně vyzdvihuje.
Máte rádi luxus? Přirozenou chuť ovoce dokreslenou hořkou čokoládou? Tak jste tu správně. Sladkost tomuto produktu dodává švestka a kvalitní hořká čokoláda ji příjemně vyzdvihuje.
Velmi neobvyklá směs ze sladkých mandlí v barevné krustě, rozinek a slaných arašídů. Pokud rádi spojujete slané a sladké chutě v jednom jídle je tato směs pro vás to pravé.
Velmi neobvyklá směs ze sladkých mandlí v barevné krustě, rozinek a slaných arašídů. Pokud rádi spojujete slané a sladké chutě v jednom jídle je tato směs pro vás to pravé.
Mandle, rozinky a brusinka. Společným jmenovatelem je zde obsah antioxidantů. Rozinky jsou kvalitním zdrojem přírodních cukrů, mandle kvalitním zdrojem tuků a brusinky pomáhají v prevenci proti močovým kamenům.