Chléb z této směsi má plnou chuť a specifickou vůni a svými jedinečnými vlastnostmi napodobuje chleby ochucované sladovými extrakty.
Čirok – tato přirozeně bezlepková plodina je zdrojem bílkovin, vlákniny, řady důležitých minerálů a vitamínů (B).
Rýže patří mezi hlavní potravinu poloviny světové populace, pro kterou představuje zdroj energie i důležitých bílkovin.
Lněný olej lisovaný za studena je ideální pro přípravu studené kuchyně, přičemž skvěle chutná v zeleninových i ovocných salátech. Je bohatým zdrojem omega 3 mastných kyselin, které dodávají našemu tělu moc v boji proti zánětům.
Ječná kaše je báječnou možností, jak si ráno připravit zdravou a snadnou snídani. Připravit ji můžete velmi snadno s pomocí rostlinného mléka, vody, sladila a ovoce.
Směs na výrobu přílohových a ovocných knedlíků, kroket a placek. Složení: bramborové vločky, jáhlová mouka, kukuřičná mouka, kukuřičný škrob, sůl, zahušťovadlo guma guar, kypřící látka (E 450, E 500).
Složení: deproteinovaný pšeničný škrob, jáhlová mouka, lupinová mouka, bramborové vločky, sojová vláknina, cukr, sůl, zahušťovadlo guma guar, chlebové koření.
Složení: deproteinovaný pšeničný škrob, lupinová mouka, jáhlová mouka, maniokový škrob, bramborové vločky, vláknina, cukr, sůl, zahušťovadlo guarová mouka, maltodextrin, jablkový prášek, chlebové koření.
**PRO ZDRAVÍ 500 g směs na chléb se lněnou vlákninou** Objevte lahodnou a zdravou alternativu při pečení domácího chleba s naší směsí PRO ZDRAVÍ. Tato pečlivě vybraných ingrediencí vytvoří chutný a výživný chléb, který potěší vaše smysly a zároveň přispěje k vašemu zdraví. Naše směs je ideální volbou pro všechny, kteří chtějí do své stravy začlenit více vlákniny a zdravých živin. **Složení a benefity:** Naše směs obsahuje kombinaci kvalitních surovin, které jsou bohaté na živiny. Základem směsi je depro
Instantní kaše představují moderní a zdravý způsob výživy, vhodný pro všechny věkové kategorie. Oves obsahuje rozpustnou vlákninu, což je druh sacharidů se schopností zadržovat vodu, která mastí a změkčuje trávicí trakt. Pravidelnou konzumací ovsa v jakékoliv formě se dosahuje velmi dobrých výsledků i při prevenci a léčbě arteriosklerózy a hypertenze. Ovesnou kaši můžeme použít na zahuštění omáček a polévek, hodí se i jako pojivo při výrobě karbanátků a sekané. Přídavek 2-3 váhových procent do mouky
Instantní kaše Nomina jsou výrobky s výraznou nutriční hodnotou a mimořádně lehkou stravitelností. Mezi jejich přednosti patří rychlá a snadná příprava a variabilnost použití. Instantní kaše představují moderní a zdravý způsob výživy, vhodný pro všechny věkové kategorie. Prosnou kaši můžeme použít na zahuštění omáček a polévek, hodí se i jako pojivo při výrobě karbanátků a sekané. Přídavek 2 – 3 váhových procent do mouky způsobí při přípravě kynutého těsta lepší schopnost vázat vodu, což přinese
Mezi přednost instantních kaší patří rychlá a snadná příprava a variabilnost použití. Instantní kaše představují moderní a zdravý způsob výživy, vhodný pro všechny věkové kategorie. Kaši můžete použít na zahuštění omáček a polévek, hodí se i jako pojivo při výrobě karbanátků a sekané. Přídavek 2 – 3 váhových procent do mouky způsobí při přípravě kynutého těsta lepší schopnost vázat vodu, což přinese prodloužení trvanlivosti a vyšší vláčnost těsta. Kaše Nomina lze použít i jako základní hmotu při výrobě
Instantní kaše představují moderní a zdravý způsob výživy, vhodný pro všechny věkové kategorie. Špalda je prastará obilovina, která nebyla šlechtěna, tudíž si zachovala velké množství cenných látek. Špalda obsahuje zejména hodně hořčíku a vitamínů skupiny B, včetně vitamínu B17, jenž působí preventivně proti nádorovému bujení. Špaldovou kaši můžeme použít na zahuštění omáček a polévek, hodí se i jako pojivo při výrobě karbanátků a sekané. Přídavek 2 – 3 váhových procent do mouky způsobí při přípravě
Instantní kaše představují moderní a zdravý způsob výživy, vhodný pro všechny věkové kategorie. Rýže je lehce stravitelná. Neobsahuje gliadin (frakce glutenu) a je tak vhodná pro celiaky. Vzhledem k nízkému obsahu sodíku se hodí i pro lidi s hypertenzí. Její konzumace pomáhá snižovat hladinu cholesterolu a kyseliny močové v krvi. Rýžovou kaši můžeme použít na zahuštění omáček a polévek, hodí se i jako pojivo při výrobě karbanátků a sekané. Přídavek 2 – 3 váhových procent do mouky způsobí při přípravě
Instantní kaše představují moderní a zdravý způsob výživy, vhodný pro všechny věkové kategorie. Pohanka je skvělým zdrojem rutinu, což je látka, která společně s přítomným vitamínem E zvyšuje pružnost a odolnost cév, umožňuje prevenci a úlevu od křečových žil. Pohankovou kaši můžeme použít na zahuštění omáček a polévek, hodí se i jako pojivo při výrobě karbanátků a sekané. Přídavek 2 – 3 váhových procent do mouky způsobí při přípravě kynutého těsta lepší schopnost vázat vodu, což přinese prodloužení