Granola s jablky Naturalis BIO je zapečené křupavé müsli bez přidaného bílého cukru a porcí jablek, slunečnicových semínek a skořice. Chutná skvěle v rostlinném nápoji nebo jako součást dezertů. Pochutnat si na něm můžete i "jen tak". Přejďete na zdravou snídani s naší granolou. Lahodná a zdravá snídaně. Všechny suroviny jsou v BIO kvalitě. Poctivé zpracování.
Granola s čokoládou Naturalis BIO je zapečené křupavé müsli bez přidaného bílého cukru a porcí hořké čokolády. Chutná skvěle v rostlinném nápoji nebo jako součást dezertů. Pochutnat si na něm můžete i "jen tak". Přejďete na zdravou snídani s naší granolou. Lahodná a zdravá snídaně. Všechny suroviny jsou v BIO kvalitě. Poctivé zpracování. Vyzkoušejte ještě dnes.
Granola Naturalis BIO je zapečené křupavé müsli bez přidaného bílého cukru. Chutná skvěle v rostlinném nápoji nebo jako součást dezertů. Pochutnat si na něm můžete i "jen tak". Přejďete na zdravou snídani s naší granolou. Lahodná a zdravá snídaně. Všechny suroviny jsou v BIO kvalitě. Poctivé zpracování. Vyzkoušejte ještě dnes a poznáte rozdíl.
Fazole mungo Naturalis BIO je výtečná exotičtější luštěnina se specifickou vůní. Velmi oblíbené jsou v indické a čínské kuchyni. Fazolky jsou chutné jako příloha, v salátech nebo si z nich můžete připravit výbornou polévku. Dokonale nasytí, univerzální použití. Vypěstovány v BIO kvalitě. Vhodné do salátů i jako příloha. Vyzkoušejte ještě dnes.
Fazole navy Naturalis BIO jsou specifické svou chutí i barvou. Velice oblíbené jsou po celém světě. Nejraději je mají však v asijské kuchyni. Fazolky jsou chutné jako příloha, v salátech nebo si z nich můžete připravit výbornou polévku. Dokonale nasytí, univerzální použití. Vypěstovány v BIO kvalitě. Vhodné do polévek i jako příloha. Vyzkoušejte ještě dnes.
Fazole červená "ledvina" Naturalis BIO mají výraznou chuť a trochu větší velikost. Jsou vhodné jako náhrada masa či i jako klasická příloha. Mají široké využití jak v teplé, tak i ve studené kuchyni. Dokonale nasytí, univerzální použití. Vypěstovány v BIO kvalitě. Vhodné do salátů i jako příloha. Vyzkoušejte fazole ještě dnes a poznáte rozdíl.
Fazole bílé Naturalis BIO jsou výborné chuti a jemné konzistence. Jedná se o největší druh fazolí. Mají nepatrně nasládlou chuť, proto se hodí nejen do slaných, ale i do sladkých jídel. Dokonale nasytí, příjemná lehce nasládlá chuť Vypěstovány v BIO kvalitě Vhodné do salátů i jako příloha
Fazole adzuki Naturalis BIO sice nesou název "fazole", ale jsou příbuzné spíše mungu. Používají se jako příloha, do salátů, polévek a dokonce se hodí i do řady sladkých jídel. Mají skvělou decentní oříškovou chuť. Vyzkoušejte je i vy. Dokonale nasytí, příjemná oříšková chuť. Vypěstovány v BIO kvalitě. Vhodné do salátů i jako příloha. Vyzkoušejte ještě dnes.
Čočka tmavozelená Naturalis je pěstována v BIO kvalitě. Její příprava je velice rychlá a při vaření dobře drží tvar. Má široké využití jak ve studené, tak i v teplé kuchyni. Velice oblíbená je v polévkách, salátech, jako příloha či na přípravu kaše. Dokonale nasytí a zároveň chutná. Vypěstována v BIO kvalitě. Vhodná do salátů i jako příloha. Vyzkoušejte ještě dnes.
Lahůdkové droždí je neaktivní droždí používané hlavně k dochucení pokrmů. Nelze ho tedy použít k přípravě kynutých moučníků jako droždí pekařské. Je vhodné k dochucení pokrmů. Sýrový chuť Vhodné pro vegany K dochucení např. zeleninových salátů
Červená čočka půlená loupaná Naturalis BIO nemá slupku jako jiné luštěniny a je zbarvená do červeno-oranžové barvy. Po uvaření se snadno rozpadá, proto se nejčastěji používá k přípravě kaše nebo polévek. Dokonale nasytí a zároveň chutná. Vypěstována v BIO kvalitě. Vhodná do salátů i jako příloha. Vyzkoušejte smoothie ještě dnes a poznáte rozdíl.
Červenou čočku celou neloupanou Naturalis BIO si zamilujete stejně, jako její loupanou variantu. Při vaření se nerozpadne, což oceníte zejména v zelenino-luštěninových pokrmech jako je kari a v mnohých dalších. Dokonale nasytí a zároveň chutná. Vypěstována v BIO kvalitě. Vhodná do salátů i jako příloha. Vyzkoušejte ještě dnes a poznáte rozdíl.
Červená čočka Naturalis BIO nemá slupku jako jiné luštěniny a je zbarvená do červeno-oranžové barvy. Po uvaření se snadno rozpadá, proto se nejčastěji používá k přípravě kaše nebo polévek. Dokonale nasytí a zároveň chutná Vypěstována v BIO kvalitě Vhodná do salátů i jako příloha
Černá čočka Naturalsi BIO je nejdrobnějším druhem našich čoček. Po uvaření má tmavou hnědo-zelenou barvu a zachovává si svůj tvar. Má příjemnou chuť a hodí se do kombinace s mořskými řasami či do salátů. Dokonale nasytí a zároveň chutná. Vypěstována v BIO kvalitě. Vhodná do salátů i jako příloha. Vyzkoušejte smoothie ještě dnes a poznáte rozdíl.
Třtinový cukr spolehlivě nahradí klasický bílý rafinovaný (uměle zpracovaný) cukr a skvěle osladí Vaše oblíbené pokrmy. Oslaďte si život třtinovým cukrem v BIO kvalitě i vy. Karamelové aroma Pro zdravé pečení BIO kvalita