BIO mléčná čokoláda Naturalis s drcenými raw kakaovými boby kombinuje delikátní chuť čokolády s chutí její suroviny. Výsledek je skutečnou oslavou kakaa, jeho chuťových a nutričních předností. Ručně vyrobená BIO čokoláda z rodinné čokoládovny Kakaový bob je zdrojem cenných minerálů
BIO mléčná čokoláda Naturalis s pomerančem nabízí oblíbený souzvuk hladké chuti čokolády se svěžími sladkokyselými tóny ovoce. Zdůrazněný výběrovou kvalitou všech použitých ingrediencí. Špičková čokoláda ručně vyrobená v rodinné čokoládovně Ideální spojení pomerančů a čokolády
BIO čokoláda Naturalis hořká s pravými sušenými levandulemi Vám zajistí jedinečný chuťový i čichový zážitek. Květ levandule má ve větším množství navíc účinek na spánek. Né nadarmo naše babičky říkaly: "kudy voní, tudy léčí". Prvotřídní ruční čokoláda z vyhlášené rodinné čokoládovny. Jedinečná chuť levandule.
Sůl himalájská bílá jemně mletá Naturalis neobsahuje žádné chemické látky ani jiná aditiva. Tradiční pomocník ve všech světových kuchyních. Ne nadarmo šéfkuchaři používají mořské či himalájské soli místo klasických (běžně dostupných a nejprodávanějších) rafinovaných solí. Pro fajnšmekry doporučujeme solné zábaly či solné koupele. Univerzální použití. Bez jakýchkoli aditiv. Nejčistší forma soli.
Sójové boby Naturalis BIO jsou v té nejautentičtější podobě. Sóju v dnešní době známe spíš jako prášek či v podobě rostlinného nápoje. Zkuste si z běžných zdravých bobů uvařit chutnou alternativu masa či je použijte jako přílohu. Univerzální použití. Vypěstovány v BIO kvalitě. Známá a hojně využívaná luštěnina. Vyzkoušejte ještě dnes a poznáte rozdíl
Kakao Naturalis BIO je kombinací pro tělo prospěšných minerálů (hořčík, železo, měď aj. ) s jedinečným neodolatelným chuťovým zážitkem. Nepražené kakao v prášku má lehkou svěží vůni a zároveň chutná po nejlepší hořké čokoládě. Obsahuje velmi důležité minerály. Lahodná vůně i chuť.
Rýže kulatozrnná neupravená Naturalis BIO je typická vysokou lepivostí a tudíž krémovou konzistencí. Ideální je na přípravu italského "rissota" či jiných krémových rýžových pokrmů. Označení "neupravená" značí, že při výrobě nebyla leštěná ani broušená. Příjemná chuť, lehká na zažívání. Vypěstována v BIO kvalitě. Vhodná do tradičních krémových rizot.
Rýže jasmínová neupravená Naturalis BIO má jemnou přirozenou vůni květin. Jelikož je po uvaření lepivější, hodí se i k omáčkám. Díky své chuti a konzistenci můžete rýži využít i ve sladkých dezertech jako jsou např. rýžové kaše či dorty. Označení "neupravená" značí, že při výrobě nebyla leštěná ani broušená. Příjemná chuť, lehká na zažívání. Vypěstována v BIO kvalitě. Vhodná jako příloha i do dezertů.
Rýže jasmínová Naturalis BIO má jemnou přirozenou vůni květin. Jelikož je po uvaření lepivější, hodí se i k omáčkám. Díky své chuti a konzistenci můžete rýži využít i ve sladkých dezertech jako jsou např. rýžové kaše či dorty. Příjemná chuť, lehká na zažívání. Vypěstována v BIO kvalitě. Vhodná jako příloha i do dezertů. Vyzkoušejte ještě dnes.
Rýže dlouhozrnná neupravená Naturalis BIO má široké využití v kuchyni jako příloha či v salátech nebo rizotech. Po uvaření získá zlatou barvu a oříškovou chuť. Doporučujeme ji míchat s bílou rýží. Označení "neupravená" značí, že při výrobě nebyla leštěná ani broušená. Příjemná chuť, lehká na zažívání. Vypěstována v BIO kvalitě. Vhodná jako příloha i jako hlavní chod.
Rýže červená neloupaná Naturalis BIO je celozrnnná / dlouhozrnná, bezlepková (stejně jako všechny ostatní rýže) a příjemně křupavá. Má široké využití v kuchyni jako zajímavá příloha. Hodí se též do salátů nebo rizota. Po uvaření získá krásnou červeno-zrzavou barvu a oříškovou chuť. Doporučujeme ji míchat s bílou rýží. Příjemná chuť, lehká na zažívání. Vypěstována v BIO kvalitě. Vhodná jako příloha i jako hlavní chod.
BIO čokoláda Naturalis mléčná se sušenými goji berries spojuje výjimečný chuťový zážitek s užitečným příspěvkem do vašeho vitaminového hospodářství. Nabízíme v mléčné a hořké variantě. Nejkvalitnější ručně vyráběná BIO čokoláda Lahodné a zdravé goji berries
Rýže černá Naturalis BIO je neupravená a dlouhozrnná. Označení "neupravená" značí, že při výrobě nebyla leštěná ani broušená. Má široké využití v kuchyni jako exotická příloha. Hodí se též do salátů nebo rizota. Po uvaření získá krásnou nafialovělou barvu a oříškovou chuť. Doporučujeme ji míchat s bílou rýží. Příjemná chuť, lehká na zažívání. Vypěstována v BIO kvalitě. Vhodná jako příloha i jako hlavní chod.
Složení triphaly obsahuje 3 tradiční indická ovoce, která byla v újurvédské medicině používána od pradávna. Pohodlná konzumace přírodního prášku je zejména v nápojích a pokrmech.
Třtinový cukr Demerara se vyrábí krystalizací z čerstvé třtinové šťávy bez přídavků aditiv. Nese typickou sytou medovou karamelovou chuť, kterou dodá všem Vašim oblíbeným pokrmům. Karamelová chuť BIO kvalita Vhodný na pečení nebo do čaje