Směs moringy a máty peprné. Máta tlumí a odstraňuje křeče zažívacího ústrojí, upravuje činnost žlučníku. Také podporuje normální činnost trávicí soustavy a střev, přirozenou obranyschopnost - imunitní systém. Pomáhá při relaxace a působí na spánek.Upravuje též normální činnost žlučníku a činnost gastrointestinální soustavy. Poporuje normální trávení - normální funkce jater a normální funkce dýchacího systému.Moringa olejodárná podporuje normální hladinu glukózy v krvi.Návod na přípravu: Bylinnou směs za
Moringa v kombinaci s andělikou lékařskou se vyznačuje vlivem na harmonizované trávení. Andělika podporuje normální trávení, činnost jater a pročistění organismu. Zároveň ovlivňuje normální hladinu Ph organismu.Návod na přípravu: Bylinnou směs zalijte horkou vodou max. 80 °C v poměru 1–2 čajové lžičky na 1,5–2 dl. Pro přípravu nápoje v konvici přidejte 1 lžičku navíc. Doba vylouhování 8–10 minut (přikrytý šálek), poté přeceďte.
Směs moringy a kopřivy. Kopřiva výborně čistí krev, zvyšuje tvorbu červených krvinek a hemoglobinu a pročišťuje organismus od usazenin kyseliny močové.Moringa olejodárná podporuje normální hladinu glukózy v krvi.Víte, že zavodnění organismu může mít nepříznivý vliv na stav mnoha funkcí lidského těla. Negativně také ovlivňuje např. vznik celulitidy. Kopřiva dvoudomá obsahuje minerály a železo a podporuje normální stav kostí, vlasů a nehtů, normální činnost cévní soustavy a je pomozníkem pro ty, kteří mají
rýže 80%, rostlinný olej (řepkový bezerukový), jedlá sůl, cukr, maltodextrin, dextróza, sušený česnek, sušená cibule, paprika 0,5%, kvasnicový extrakt, extrakty koření, kyselina citronová, emulgátor ( slunečnicový lecitin), rozmarýnový extrakt.
bramborový škrob, dehydratované brambory 30%, řepkový olej, sůl, rajčatový prášek 0,4%, kapustový prášek 0,4%, špenátový prášek 0,4%, červená řepa 0,3%, zpevňující látka ( chlorid vápenatý), kurkuma.
Cizrová mouka (24%), rýže, bramborový škrob, řepkový olej, kukuřičná mouka, kořeněný krémový kopr (7%) (sušený glukózový sirup, rýžová mouka, dextróza, sůl, cibule, prášek z kvasnic, cukr, přírodní aroma, citron) , byliny (petržel, kopr), koření (koprová semínka)), sůl.
pšeničná mouka 43,5%, voda, celozrnná žitná mouka 8%, sezamové semínko, sladké chilli - přírodní koření ( chilli, jalapeňo, červený pepř, rajče, česnek, zázvor), cukr, řepkový olej, kvasnice, lněné semínko, mořská sůl.
pšeničná mouka 43%, voda, celozrnná žitná mouka 8,9%, konzervované olivy ( olivy, voda, sůl, E579) 3,8%, ovesné vločky, řepkový olej, kvasnice, lněné semínko, sezamové semínko, mořská sůl, cukr, sušený česnek 0,6%, sušená bazalka 0,38%.
Pšeničná mouka 38,8%, voda, sýr ( mléko, sůl, startovací kultura) 14,5%, celozrnná žitná mouka, kvasnice, rajčatové vločky, lněné semínko, řepkový olej, mořská sůl, cukr, bazalka 0,7%, sezamové semínko.
Quinoa mouka (29%), kukuřičná mouka, rýžová mouka, kukuřičný škrob, čočková mouka, hrachová mouka, řepkový olej, sušená koření rajčat a pečeného česneku (7%) (cukr, rajčatový prášek, rýžová mouka, pražený česnek, sůl) , Česnekový prášek, karobová mouka, přírodní aroma, bylina (Oregano), koření (kajenský pepř), barva (Paprika extrakt), cibulový koncentrát šťávy, sušená rajčatová směs (sušená rajčata, rýžová mouka, sůl, přírodní aroma, barva (Paprika) Extrakt)), rozmarýnový extrakt), cukr, sůl.
Bezlepkové noky můžeme stejně jako těstoviny podávat jako hlavní chod nebo přílohu na český a italský způsob. Výhodou balení noků jsou 2 samostatné vaničky po 250g. Bezlepkové potraviny jsou vhodné zejména pro konzumenty s intolerancí lepku.
Bujónku lze použít k vaření polévek, dochucení omáček, masových či zeleninových směsí. Krásně dodá chuť při vaření rýže, bulguru, kuskusu apod. Jejímu použití se meze nekladou.Z Bujónky 220g uděláte 4-5l polévky, z Bujónky 330g 7-8l polévky.Trvanlivost 1 rok od výroby. Po otevření je nutno uchovávat v lednici a spotřebovat během jednoho měsíce.Dodavatelem sýrů je Sýrárna TAURUS www.taurusdruzstvo.cz
Nikdy nebylo snadnější a rychlejší přípravy polévky!Trvanlivost 1 rok od výroby. Po otevření je nutno uchovávat v lednici a spotřebovat během jednoho měsíce.
Bujónku lze použít k vaření polévek, dochucení omáček, masových či zeleninových směsí. Krásně dodá chuť při vaření rýže, bulguru, kuskusu apod. Jejímu použití se meze nekladou.Z Bujónky 220g uděláte 4-5l polévky, z Bujónky 330g 7-8l polévky.Trvanlivost 1 rok od výroby. Po otevření je nutno uchovávat v lednici a spotřebovat během jednoho měsíce.
Bujónka je vhodná pro jednoduchou a rychlou přípravu polévek, k dochucení omáček, příloh (rýže, bulgur, těstoviny), masových či zeleninových pokrmů. Zvýrazní konečnou chuť všech pokrmů a ušetří váš čas. Jejímu použití se meze nekladou.Návod použití: 1 polévkouvou lžíci vmíchejte do přibližně 0,5 l vroucí vody. Krátce povařte.