Mouka z tygří ořechů je plná vitamínů, minerálů a antioxidantů. Má velmi nasládlou chuť, v kuchyni z ní bude úplně kouzlit. Je vhodná pro alergiky na ořechy, protože mezi ořechové mouky nespadá. Je alternativou pro dietetiku a je bez lepku
Žitná mouka je základem poctivého pečiva. Obsahuje velmi málo lepku. Dodá vašemu pečení pečiva čerstvost a vláčnost.
Celozrnná pšeničná mouka speciál, která se hodí pro pečení koláčů, slaných housek i koláčů. Úžasně voní a chutná.
Bezlepková pohanková mouka se hodí pro přípravu bezlepkových těst na koláče a slané pizzy.
Pohanková krupice je báječná surovina pro přípravu sladkých kaší, slaných zavářek do polévky či jako suroviny pro výrobu knedlíků a pečiva. Jedná se o českou pohanku.
Rýžová mouka je vynikající pro přípravu různých sladkých i slaných těst, hodí se pro přípravu bezlepkových pokrmů.
Jizerka zelená je univerzální, přirozeně bezlepková mouka pro slané i sladké pečení.
Rýžová mouka je vynikající pro přípravu různých sladkých i slaných těst, hodí se pro přípravu bezlepkových pokrmů.
Ovesná mouka, která je vhodná do pečení sladkých i slaných pokrmů. Obsahuje spousty vitamínů, bílkovin a především vlákninu, která Vás na delší dobu zasytí. Nejvíce používaná je na kaši, ovesné sušenky a k zahuštění polévek a omáček.
Rýžová krupička je bezlepková,velmi výživná a lehce stravitelná. Vyrobíte z ní skvělou dětskou rýžovou kašičku. Dále je vhodná do těst pro pečení, sušenek a k zahušťování pokrmů.
Ovesná bezlepková mouka, která je vhodná do pečení sladkých i slaných pokrmů. Obsahuje spousty vitamínů, bílkovin a především vlákninu, která Vás na delší dobu zasytí. Nejvíce používaná je na kaši, ovesné sušenky a k zahuštění polévek a omáček.
Kukuřičná strouhanka s přídavkem ochucení sladkou paprikou. Pro snadné obalení karbanátků, sýrů, zeleniny, zahuštění polévek či omáček.
Kypřící prášek do pečiva nabídne těstu krásně nadýchanou strukturu. Je potom vláčné a příjemně křehké a nadýchané. Kypřící prášek je bez fosfátů a chemických přísad.
Amarant je jedna z nejvzácnějších rostlin, je bohatý na bílkoviny a železo. Mouka je bezlepková a vhodná pro přípravu jak sladkého tak slaného pokrmu. Amarant můžete najít také pod názvem laskavec.
Kokosová mouka je skvělou alternativou ke klasické bílé pšeničné mouce a je vhodná pro přípravu sladkých i slaných pokrmů a koláčů či dezertů.