Směs na přípravu vynikajícího makovníku odladěná ve spolupráci s Radkou Vrzalovou, autorkou Radčiných kuchařek bez lepku.
Gumoví medvídci bez želatiny v bio kvalitě budou skvělou volbou jak odměnit, nebo potěšit vaše děti. Tím, že neobsahují želatinu, jsou také vhodné pro vegany a vegetariány.
Dochucovací produkt pro ochucení polévek a omáček - bez lepku a chemie.
Kelímek ukrývá hotový instantní pokrm, který stačí pouze zalít.
Směs na přípravu vynikajících muffinů odladěná ve spolupráci s Radkou Vrzalovou, autorkou Radčiných kuchařek bez lepku.
Směs na přípravu vynikajících koblihů odladěná ve spolupráci s Radkou Vrzalovou, autorkou Radčiných kuchařek bez lepku.
Zahušťovadlo do pudinků, ke zvláčnění bezlepkových těst, nebo jako pojivo místo vajec.
K masu, rybám, přípravě marinád nebo přidejte do omáček, salátů i gulášů.
Otruby se stopovými prvky, vitamíny (skupiny B, E) a velmi jemnou vlákninou.
Nízkoproteinová pečivová směs v prášku. Výrobek je určen pro diety osob s onemocněním jater nebo ledvin, diety s nízkým obsahem bílkovin, pro osoby s intolerancí na fenylalanin.
Sezamová rostlinná omáčka Tahini z drcených sezamových semínek. Obdoba burákového másla.
Za syrova s nimi můžete ochutit své směsi müsli, po tepelné úpravě pak do pekařských těst, k sypání nebo obalování všech druhů pečiva aj, ke kuchyňské úpravě – jako přílohy, zavářky do polévek, po rozemletí k nahrazení mouky při pečení moučníků, slaného a sladkého pečiva, k nastavení karbanátků, k přípravě různých placiček atd.
K obalování, do zeleninových placek, k zahuštění polévek i k výrobě kaše. Přirozeně bezlepková, ideální pro bezlepkovou dietu.
Sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky. Pokrmy připravené s použitím tohoto sladidla vykazují výrazně nižší energetickou hodnotu v porovnání s potravinami slazenými cukrem. Bez lepku, bez laktózy, bez konzervačních látek, bez soli, s vysokým obsahem vlákniny.
Přirozeně bezlepkové křupky, vhodné jako křupavá pochoutka pro malé děti.