Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Složení: kůra skořicovníku ceylonského Cena za měrnou jednotku (100 g): 86,00 Kč Tato série se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Všechno koření je bez glutamanu sodného.
Bez chemického ošetření. Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Složení: chemicky neošetřená kůra citróníku Cena za měrnou jednotku (100 g): 133,33 Kč Tato série se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Všechno koření je bez glutamanu sodného.
Příjemný čaj pro milovníky jemných malinových chutí. Čajnbsp;chutnánbsp;teplý i studený. Složení: ibišek súd. květ, šípek oplodí, jablka, přírodní aroma, mrazem sušené maliny 0,4 % Příprava: Jeden sáček zalijeme 1/4 litrem právě vroucí vody a necháme 8 minut louhovat. Balení : 20x2g, přebal
Plná, podmanivá, nasládlá chuť borůvek s náznakem pomerančové kůry. Čaj chutná teplý i studený. Složení: ibišek súd. květ, šípek oplodí, aronie plod, borůvka plod 6 %, pomerančová kůra 6 %, přírodní aroma, borůvka nať 3 % Příprava: Jeden sáček zalijeme 1/4 litrem právě vroucí vody a necháme 8 minut louhovat. Balení : 20x2g, přebal
Vanilkový lusk Bourbon ve skleněné zkumavce. Bourbon vanilka se pěstuje pouze na ostrovech Indického oceánu (tzv. Bourbonských ostrovech) a je ceněna pro svou výraznou příjemnou vůni. Vyniká přirozeně vysokým obsahem vonných látek, které dokonce mohou krystalizovat na povrchu jako malé bílé krystalky.Lusky vanilky si i přes svou vysokou cenu udržují své místo na trhu. Porovnáte-li vůni a chuť vanilky s umělou náhradou (vanilkovým cukrem), pravděpodobně přestanete vanilkový cukr používat. Výhodou pravé van
Přírodní vanilkové aroma bez obsahu cukru. Na dochucení krémů, pudinků, zmrzliny, cukrářských výrobků i alkoholických i nealkoholických nápojů. Vhodný také do omáček nebo marinád, u rajčatových omáček dokonce snižuje kyselost.Složení: 10% výtažek z plodu vanilky ve 35% lihu.Dávkování: cca 30 kapek na 1 dcl např. mléka, krému, těstaObsah: 10 ml - (odpovídá asi 300 kapkám)Skladování: Skladujte mimo dosah dětí při pokojové teplotě bez přímého slunečního záření.Země původu: MadagaskarVýrobce: Česká republikaV
Vanilkový lusk od Olivera z Ugandy prémiové kvality o délce +18cm. Klimatické podmínky Ugandu přímo předurčují k jedinečné kvalitě vanilkových lusků. Dostatek srážek, vlhkosti a vysoké teploty představují ideální prostředí, díky kterým místní farmáři sklízejí vanilkové lusky, které poptávají i vyhlášení šéfkuchaři. Nyní se můžete stát jedním z nich také i Vy.Porovnáte-li vůni a chuť vanilky s umělou náhradou (vanilkovým cukrem), pravděpodobně přestanete vanilkový cukr používat. Výhodou pravé vanilky je ně
Přírodní vanilkové aroma bez obsahu cukru. Na dochucení krémů, pudinků, zmrzliny, cukrářských výrobků i alkoholických i nealkoholických nápojů. Vhodný také do omáček nebo marinád, u rajčatových omáček dokonce snižuje kyselost.Složení: 10% výtažek z plodu vanilky ve 35% lihu.Dávkování: cca 30 kapek na 1 dcl např. mléka, krému, těstaObsah: 10 ml - (odpovídá asi 300 kapkám)Skladování: Skladujte mimo dosah dětí při pokojové teplotě bez přímého slunečního záření.Země původu: MadagaskarVýrobce: Česká republikaV
Vanilkový lusk Bourbon ve skleněné zkumavce. Bourbon vanilka se pěstuje pouze na ostrovech Indického oceánu (tzv. Bourbonských ostrovech) a je ceněna pro svou výraznou příjemnou vůni. Vyniká přirozeně vysokým obsahem vonných látek, které dokonce mohou krystalizovat na povrchu jako malé bílé krystalky.Lusky vanilky si i přes svou vysokou cenu udržují své místo na trhu. Porovnáte-li vůni a chuť vanilky s umělou náhradou (vanilkovým cukrem), pravděpodobně přestanete vanilkový cukr používat. Výhodou pravé van
Vanilkový lusk od Olivera z Ugandy prémiové kvality o délce +18cm. Klimatické podmínky Ugandu přímo předurčují k jedinečné kvalitě vanilkových lusků. Dostatek srážek, vlhkosti a vysoké teploty představují ideální prostředí, díky kterým místní farmáři sklízejí vanilkové lusky, které poptávají i vyhlášení šéfkuchaři. Nyní se můžete stát jedním z nich také i Vy.Porovnáte-li vůni a chuť vanilky s umělou náhradou (vanilkovým cukrem), pravděpodobně přestanete vanilkový cukr používat. Výhodou pravé vanilky je ně