Nattokináza je enzym izolovaný z natto, tradičního japonského fermentovaného sójového jídla. Natto se konzumuje tisíce let a je odvozena ze sóji, který není GMO. Natto od Active Natto je vyrobeno z organických, geneticky nemodifikovaných sójových bobů. Natto prochází přirozeným fermentačním procesem a v Japonsku je známé jako prvotřídní fermentovaný produkt. Je velmi populární jak ve východní Asii, tak v Evropě pro svých šest základních živin: vitamín K2mk7, enzym nattokináza, spermidin, PQ
Nattokináza je enzym izolovaný z natto, tradičního japonského fermentovaného sójového jídla. Natto se konzumuje tisíce let a je odvozena ze sóji, který není GMO. Natto od Active Natto je vyrobeno z organických, geneticky nemodifikovaných sójových bobů. Natto prochází přirozeným fermentačním procesem a v Japonsku je známé jako prvotřídní fermentovaný produkt. Je velmi populární jak ve východní Asii, tak v Evropě pro svých šest základních živin: vitamín K2mk7, enzym nattokináza, spermidin, PQ