Nerezový Knockbox (odklepávač) italského výrobce Motta je vhodný na odklepávání použité kávové sedliny. S pákou jednoduše zaklepete na gumovou odklepávací část. Na spodní straně odklepávače je uchycená protiskluzová podložka. Výrobek usnadní, zrychlí a zefektivní práci v kavárenském provozu, či v domácnosti. Výrobce: Motta Materiál: vysoce kvalitní nerezová ocel Průměr: 10,5 cm Výška: 14,5 cm
Neodmyslitelnou pomůckou každého baristy je tamper neboli pressovač (pěchovadlo na kávu). Při přípravě espressa je stlačení kávy v páce opravdu důležité. Správně by měla být káva stlačena silou 20kg. Pokud nevíte, jak taková síla vypadá, stačí si na kuchyňský stůl postavit domácí váhu a s tamperem v ruce se do ní opřete. Snadno tak zjistíte, jak vypadá síla 20kg. Pokud kávu stlačíte menší silou, bude espresso vytékat příliš rychle a naopak, pokud utlačíte kávu silou větší, bude espresso vytékat příliš pom
Neodmyslitelnou pomůckou každého baristy je tamper neboli pressovač (pěchovadlo na kávu). Při přípravě espressa je stlačení kávy v páce opravdu důležité. Správně by měla být káva stlačena silou 20kg. Pokud nevíte, jak taková síla vypadá, stačí si na kuchyňský stůl postavit domácí váhu a s tamperem v ruce se do ní opřete. Snadno tak zjistíte, jak vypadá síla 20kg. Pokud kávu stlačíte menší silou, bude espresso vytékat příliš rychle a naopak, pokud utlačíte kávu silou větší, bude espresso vytékat příliš pom
Neodmyslitelnou pomůckou každého baristy je tamper neboli pressovač (pěchovadlo na kávu). Při přípravě espressa je stlačení kávy v páce opravdu důležité. Správně by měla být káva stlačena silou 20kg. Pokud nevíte, jak taková síla vypadá, stačí si na kuchyňský stůl postavit domácí váhu a s tamperem v ruce se do ní opřete. Snadno tak zjistíte, jak vypadá síla 20kg. Pokud kávu stlačíte menší silou, bude espresso vytékat příliš rychle a naopak, pokud utlačíte kávu silou větší, bude espresso vytékat příliš pom
Čisticí štětka od italské značky Motta Vám díky ergonomickému tvaru hezky padne do ruky. Díky její délce budete při čištění více chráněni před horkou vodou . Nylonové štětiny jsou silné a odolné a díky jejich sklonu bude snadné i čištění malých zákoutí. Délka: 14,5 cm
Nerezová tampovací základna od italské značky Motta je elegantním a praktickým pomocníkem baristy při tampování kávy. Základna poslouží jako univerzální držák na páku při pěchování kávy a k následnému odložení tamperu a lžíce. Je vyrobena z nerezové oceli a ve spodní části je gumová protiskluzová podložka, která chrání povrch barového pultu. Je vhodná pro mytí v myčce nádobí.
Černá gumová podložka italského výrobce Motta je nepostradatelnou pomůckou pro ochranu barové desky při tampování kávy. Usnadní, zrychlí a zefektivní práci v kavárenském provozu.
Neodmyslitelnou pomůckou každého baristy je tamper neboli pressovač (pěchovadlo na kávu). Při přípravě espressa je stlačení kávy v páce opravdu důležité. Správně by měla být káva stlačena silou 20kg. Pokud nevíte, jak taková síla vypadá, stačí si na kuchyňský stůl postavit domácí váhu a s tamperem v ruce se do ní opřete. Snadno tak zjistíte, jak vypadá síla 20kg. Pokud kávu stlačíte menší silou, bude espresso vytékat příliš rychle a naopak, pokud utlačíte kávu silou větší, bude espresso vytékat příliš pom
Neodmyslitelnou pomůckou každého baristy je tamper neboli pressovač (pěchovadlo na kávu). Při přípravě espressa je stlačení kávy v páce opravdu důležité. Správně by měla být káva stlačena silou 20kg. Pokud nevíte, jak taková síla vypadá, stačí si na kuchyňský stůl postavit domácí váhu a s tamperem v ruce se do ní opřete. Snadno tak zjistíte, jak vypadá síla 20kg. Pokud kávu stlačíte menší silou, bude espresso vytékat příliš rychle a naopak, pokud utlačíte kávu silou větší, bude espresso vytékat příliš pom
Neodmyslitelnou pomůckou každého baristy je tamper neboli pressovač (pěchovadlo na kávu). Při přípravě espressa je stlačení kávy v páce opravdu důležité. Správně by měla být káva stlačena silou 20kg. Pokud nevíte, jak taková síla vypadá, stačí si na kuchyňský stůl postavit domácí váhu a s tamperem v ruce se do ní opřete. Snadno tak zjistíte, jak vypadá síla 20kg. Pokud kávu stlačíte menší silou, bude espresso vytékat příliš rychle a naopak, pokud utlačíte kávu silou větší, bude espresso vytékat příliš pom
Profesionální konvička na mléko Motta Aurora od jedné z nejlepších firem vyrábějící výrobky z nerezové oceli, italské značky Motta pro všechny, kdo si kávu bez mléka nedokáží představit. Konvička na mléko Motta Aurora je vyrobena z kvalitní potravinářské nerezové oceli 18/10 a rukojeť je speciálně ergonomicky navržena pro zaneprázdněné ruce baristy. Objem: 500 ml
Profesionální konvička na mléko Motta Aurora od jedné z nejlepších firem vyrábějící výrobky z nerezové oceli, italské značky Motta pro všechny, kdo si kávu bez mléka nedokáží představit. Konvička na mléko Motta Aurora je vyrobena z kvalitní potravinářské nerezové oceli 18/10 a rukojeť je speciálně ergonomicky navržena pro zaneprázdněné ruce baristy. Objem: 350 ml
Profesionální analogový teploměr na mléko od italské metalurgické firmy Motta je nezbytnou pomůckou pro všechny baristy. Díky praktické sponě velice dobře drží na vaší latiéře. Teploměr měří přesnou teplotu mléka přímo při jeho šlehání a to pomocí nerezové jehly dlouhé 13cm. Rozsah teploměru je od -10 do 100 °C. Teplota se mění velice rychle a díky tomu máte vždy perfektní kontrolu nad teplotou právě šlehaného mléka. Ideální pomůcka při přípravě oblíbených kávových nápojů jako je caffe latte, či cappucci
Profesionální Motta distributor pomůže každému baristovi perfektně rozložit kávu v portafiltru ještě před vlastním utlačením tak, aby následná extrakce proběhla rovnoměrně. Při prvním použití distributor nastavíte na zvolenou výšku, poté jen položíte na páku, utlačíte a zatočíte. Tím docílíte perfektního a rovnoměrného rozložení v každé dávce kávy.
Dřevěný podstavec pod tamper od italské značky Motta Vám skvěle poslouží jako elegantní odkládací plocha pro Váš tamper. Je vhodný pro všechny průměry tamperů Motta.