Mo jerky jsou první v Česku, kdo vysušil tuhle příchuť! Wau mango a habanero to bude jízda! Maso naložili do mangového pyré s habanerem. Ochutnej mistra mango!
Pálí, ale nekouše. Kvalitní hovězí s příchutí chilli dává dohromady skvělou kombinaci chutí, u které se jen lehce zapotíš, protože tahle pálivost nikomu nemůže ublížit.
Tuhle odzkoušenou kombinaci v Mo jerky posunuli na ještě vyšší úroveň. Med je totiž z domácího včelařství a ty se tak můžeš těšit na autentickou chuť hovězího masa s touhle skvělou příchutí.
Jestli nevíš jak začít, nebo naopak potřebuješ úplně všechno a chceš trochu ušetřit, tak ber tenhle Starter pack, kde najdeš celej arzenál, co MO jerky vyrábí.
Hovězí jerky na mexický způsob je u nás premiérou. Chuť svěží limetky s citronovou trávou a chilli ti zajistí pravý mexický zážitek.
Jerky s příchutí kari je určitě unikát. Tohle typické koření z Indie spolu s kvalitním hovězím přináší neobvyklou kombinaci, která chutná skvěle!
Směs oregana a rozmarýnu společně s hovězím masem dává dohromady skvělou bylinkovou chuť. V jednoduchosti je krása a tohle jerky je fakt výborný.
Hovězí maso s pepřem je kombinace, kterou ještě nikdo nic nezkazil. V podání Mo jerky se můžete těšit na výraznou chuť černého pepře se skvělým hovězím.
Kvalitní maso jsme naložili do výrazného aroma a chutí amerického stylu piva APA od pivovaru Tvarg. Pivní jerky nabízí nezapomenutelnou chuť, která se líbí nejen milovníkům piva, ale i vyznavačům dobrého masa.
U TATY tak, jak to má být. Pěkně dančí na hořčici s kapkou našeho medu.
Další varianta poznej opravdové jelení sušené maso bez omáček! Mořská sůl, chilli kousky, a kapka medu a vinného octu.
Jestli chceš poznat, jak chutná opravdové jelení sušené maso bez omáček. Tohle je ono! Pouze mořská sůl, pepř, kapka vinného octu a medu.
Houby shiitake obsahují tzv. pátou chuť umami, to znamená silná a příjemná jízda.
Houby shiitake obsahují tzv. pátou chuť umami, to znamená silná a příjemná jízda.
Hlíva ústřičná neboli královna hub si dopřála dlouhou koupel v BBQ omáčce s kapkou našeho medu.