Martellato

Decora polykarbonátová forma - Srdíčka křivá

Decora polykarbonátová forma - Srdíčka křivá

Forma z odolného materiálu. Snadné vyklepnutí čokolády z formy. Rozměr formy: 20 x 12 x 2,2 cm Rozměr srdíček: 3,9 x 3,9 cm Materiál: polykrabonát Výroba čokoládových bonbonů je velice jednoduchá. Při výrobě plných čokolád nalijeme do formy čokoládovou hmotu, povrch srovnáme cukrářskou kartou a necháme ztuhnout. Pokud chceme vyrábět plněné bonbony, musíme nejdříve vyrobit tzv. skořápku, to představuje nanesení čokolády na boky tvarovné formy, dáme do mrazáku podchladit a pokud je vrstva tenčí,

koupit
Decora polykarbonátová forma - Cedulky

Decora polykarbonátová forma - Cedulky

Forma z odolného materiálu. Snadné vyklepnutí čokolády z formy. Rozměr formy: 20 x 12 x 2,2 cm Rozměr cedulek: 4,5 cm Materiál: polykrabonát Výroba čokoládových bonbonů je velice jednoduchá. Při výrobě plných čokolád nalijeme do formy čokoládovou hmotu, povrch srovnáme cukrářskou kartou a necháme ztuhnout. Pokud chceme vyrábět plněné bonbony, musíme nejdříve vyrobit tzv. skořápku, to představuje nanesení čokolády na boky tvarovné formy, dáme do mrazáku podchladit a pokud je vrstva tenčí, naneseme

koupit
Květinová špička Martellato č.6

Květinová špička Martellato č.6

S těmito velkými, detailními špičkami můžete udělat květ v jednom pohybu. Ideální pro zdobení dortů a koláčků. Použití:Připravte si špičku a umyjte ji v horké vodě a osušte.Připravte si sáček. Vložte špičku do sáčku.Naplňte sáček krémem. (Krém musí mít pokojovou teplotu).Položte špičku na dort, koláček, muffin a stiskněte sáček s krémem, pak jemně zvedejte nahoru. Doporučená výška květu 1-2 cm.Vyčistěte konec špičky vlhkým hadříkem, než ho znovu použijete na další květiny.Použijte zdobící špičku lístkovou

koupit
Forma na fotbal.míč plast

Forma na fotbal.míč plast

Forma na čokoládu ve tvaru fotbalového míče k výrobě dekorací, ideální na cupcakes nebo zákusky. Možno použít jako formu na čokoládu nebo na tvarování marcipánu/potahovací hmoty., prům.6,5cm, v.2,3cm.  

koupit
Reliéfní podložka silikonová č.08 - Ovoce 3cm

Reliéfní podložka silikonová č.08 - Ovoce 3cm

velikost 275x390 mm / polovina originální podložky SILIKOMART na pečení Rozměr pásků: 3cm POSTUP PŘÍPRAVYtěsto č.1 - 2 bílka a kolik váží bílka tolik cukru a poloh. mouky a Hery. Smíchat a přidat barvu jakou chcete, těsto natlačíte do podložky a zahladíte stěrkou.těsto č. 2 - vyšlehat 4 bílky s 2 lž. cukru 1 vanilkový cukr a zbytek žloutků. Nakonec jemně vmíchat 3lž. hl. mouky s půlkou kypř. prášku. Těsto nalít na podložku a celé to opatrně dát do trouby upéct. Po vychladnutí podložku obrátit a těsto

koupit
Reliéfní podložka silikonová č.06 - Musica 3cm

Reliéfní podložka silikonová č.06 - Musica 3cm

velikost 275x390 mm / polovina originální podložky SILIKOMART na pečení Rozměr pásků:3cm POSTUP PŘÍPRAVYtěsto č.1 - 2 bílka a kolik váží bílka tolik cukru a poloh. mouky a Hery. Smíchat a přidat barvu jakou chcete, těsto natlačíte do podložky a zahladíte stěrkou.těsto č. 2 - vyšlehat 4 bílky s 2 lž. cukru 1 vanilkový cukr a zbytek žloutků. Nakonec jemně vmíchat 3lž. hl. mouky s půlkou kypř. prášku. Těsto nalít na podložku a celé to opatrně dát do trouby upéct. Po vychladnutí podložku obrátit a těsto

koupit
Reliéfní podložka silikonová č.04 - antika malá 3cm

Reliéfní podložka silikonová č.04 - antika malá 3cm

velikost 370x280 mm / polovina originální podložky SILIKOMART na pečení Rozměr pásků : 3cm POSTUP PŘÍPRAVYtěsto č.1 - 2 bílka a kolik váží bílka tolik cukru a poloh. mouky a Hery. Smíchat a přidat barvu jakou chcete, těsto natlačíte do podložky a zahladíte stěrkou.těsto č. 2 - vyšlehat 4 bílky s 2 lž. cukru 1 vanilkový cukr a zbytek žloutků. Nakonec jemně vmíchat 3lž. hl. mouky s půlkou kypř. prášku. Těsto nalít na podložku a celé to opatrně dát do trouby upéct. Po vychladnutí podložku obrátit a těsto

koupit
Reliéfní podložka silikonová č.03 - Banda 5cm

Reliéfní podložka silikonová č.03 - Banda 5cm

velikost 280x355 mm / polovina originální podložky SILIKOMART na pečení Rozměr pásků: 5cm POSTUP PŘÍPRAVYtěsto č.1 - 2 bílka a kolik váží bílka tolik cukru a poloh. mouky a Hery. Smíchat a přidat barvu jakou chcete, těsto natlačíte do podložky a zahladíte stěrkou.těsto č. 2 - vyšlehat 4 bílky s 2 lž. cukru 1 vanilkový cukr a zbytek žloutků. Nakonec jemně vmíchat 3lž. hl. mouky s půlkou kypř. prášku. Těsto nalít na podložku a celé to opatrně dát do trouby upéct. Po vychladnutí podložku obrátit a těsto

koupit
Reliéfní podložka silikonová č.09 - srdíčka 3cm

Reliéfní podložka silikonová č.09 - srdíčka 3cm

velikost 275x390 mm / polovina originální podložky SILIKOMART na pečení Rozměr pásků: 3cm POSTUP PŘÍPRAVYtěsto č.1 - 2 bílka a kolik váží bílka tolik cukru a poloh. mouky a Hery. Smíchat a přidat barvu jakou chcete, těsto natlačíte do podložky a zahladíte stěrkou.těsto č. 2 - vyšlehat 4 bílky s 2 lž. cukru 1 vanilkový cukr a zbytek žloutků. Nakonec jemně vmíchat 3lž. hl. mouky s půlkou kypř. prášku. Těsto nalít na podložku a celé to opatrně dát do trouby upéct. Po vychladnutí podložku obrátit a těsto

koupit
Reliéfní podložka silikonová č.02 - Pois neutrál cm

Reliéfní podložka silikonová č.02 - Pois neutrál cm

velikost 280x375 mm / polovina originální podložky SILIKOMART na pečení Rozměr pásků: neomezeně POSTUP PŘÍPRAVYtěsto č.1 - 2 bílka a kolik váží bílka tolik cukru a poloh. mouky a Hery. Smíchat a přidat barvu jakou chcete, těsto natlačíte do podložky a zahladíte stěrkou.těsto č. 2 - vyšlehat 4 bílky s 2 lž. cukru 1 vanilkový cukr a zbytek žloutků. Nakonec jemně vmíchat 3lž. hl. mouky s půlkou kypř. prášku. Těsto nalít na podložku a celé to opatrně dát do trouby upéct. Po vychladnutí podložku obrátit a

koupit
Reliéfní podložka silikonová č.01- antika velká 4cm

Reliéfní podložka silikonová č.01- antika velká 4cm

velikost 283x365 mm / polovina originální podložky SILIKOMART na pečení Rozměr pásků: 4cm POSTUP PŘÍPRAVYtěsto č.1 - 2 bílka a kolik váží bílka tolik cukru a poloh. mouky a Hery. Smíchat a přidat barvu jakou chcete, těsto natlačíte do podložky a zahladíte stěrkou.těsto č. 2 - vyšlehat 4 bílky s 2 lž. cukru 1 vanilkový cukr a zbytek žloutků. Nakonec jemně vmíchat 3lž. hl. mouky s půlkou kypř. prášku. Těsto nalít na podložku a celé to opatrně dát do trouby upéct. Po vychladnutí podložku obrátit a těsto

koupit
Farba na čokoládu 25gr BLACK (čierna) - prachová

Farba na čokoládu 25gr BLACK (čierna) - prachová

Farba na čokoládu je skvelý pomocník, či už priamo na farbenie čokolády alebo aj na farbenie kakaového masla.  Martellato farby sú najkvalitnejšie prachové farby - tuko-rozpustné  a teda určené na zafarbenie čokolády. Môžeš ich aj zmiešať s kakaovým maslom a nafarbiť tak formu na pralinky alebo aj priamo pralinky.

koupit
Farba na čokoládu 25gr BROWN (hnedá) - prachová

Farba na čokoládu 25gr BROWN (hnedá) - prachová

Farba na čokoládu je skvelý pomocník, či už priamo na farbenie čokolády alebo aj na farbenie kakaového masla.  Martellato farby sú najkvalitnejšie prachové farby - tuko-rozpustné  a teda určené na zafarbenie čokolády. Môžeš ich aj zmiešať s kakaovým maslom a nafarbiť tak formu na pralinky alebo aj priamo pralinky.

koupit
Farba na čokoládu 25gr CORAL RED (červená) - prachová

Farba na čokoládu 25gr CORAL RED (červená) - prachová

Farba na čokoládu je skvelý pomocník, či už priamo na farbenie čokolády alebo aj na farbenie kakaového masla.  Martellato farby sú najkvalitnejšie prachové farby - tuko-rozpustné  a teda určené na zafarbenie čokolády. Môžeš ich aj zmiešať s kakaovým maslom a nafarbiť tak formu na pralinky alebo aj priamo pralinky.

koupit
Sada kovových vykrajovačiek obdĺžnik 7ks

Sada kovových vykrajovačiek obdĺžnik 7ks

Kvalitné vykrajovačky priamo od výrobcu. Rýchle a jednoduché použitie. TIP: Ak máš problém dostať hmotu z vykrajovačky von skús vykrajovať cez potravinovú fóliu. Materiál: nerez.

koupit