Forma z odolného materiálu. Snadné vyklepnutí čokolády z formy. Rozměr formy: 20 x 12 x 2,2 cm Rozměr srdíček: 3,9 x 3,9 cm Materiál: polykrabonát Výroba čokoládových bonbonů je velice jednoduchá. Při výrobě plných čokolád nalijeme do formy čokoládovou hmotu, povrch srovnáme cukrářskou kartou a necháme ztuhnout. Pokud chceme vyrábět plněné bonbony, musíme nejdříve vyrobit tzv. skořápku, to představuje nanesení čokolády na boky tvarovné formy, dáme do mrazáku podchladit a pokud je vrstva tenčí,
Forma z odolného materiálu. Snadné vyklepnutí čokolády z formy. Rozměr formy: 20 x 12 x 2,2 cm Rozměr cedulek: 4,5 cm Materiál: polykrabonát Výroba čokoládových bonbonů je velice jednoduchá. Při výrobě plných čokolád nalijeme do formy čokoládovou hmotu, povrch srovnáme cukrářskou kartou a necháme ztuhnout. Pokud chceme vyrábět plněné bonbony, musíme nejdříve vyrobit tzv. skořápku, to představuje nanesení čokolády na boky tvarovné formy, dáme do mrazáku podchladit a pokud je vrstva tenčí, naneseme
S těmito velkými, detailními špičkami můžete udělat květ v jednom pohybu. Ideální pro zdobení dortů a koláčků. Použití:Připravte si špičku a umyjte ji v horké vodě a osušte.Připravte si sáček. Vložte špičku do sáčku.Naplňte sáček krémem. (Krém musí mít pokojovou teplotu).Položte špičku na dort, koláček, muffin a stiskněte sáček s krémem, pak jemně zvedejte nahoru. Doporučená výška květu 1-2 cm.Vyčistěte konec špičky vlhkým hadříkem, než ho znovu použijete na další květiny.Použijte zdobící špičku lístkovou
Forma na čokoládu ve tvaru fotbalového míče k výrobě dekorací, ideální na cupcakes nebo zákusky. Možno použít jako formu na čokoládu nebo na tvarování marcipánu/potahovací hmoty., prům.6,5cm, v.2,3cm.
velikost 275x390 mm / polovina originální podložky SILIKOMART na pečení Rozměr pásků: 3cm POSTUP PŘÍPRAVYtěsto č.1 - 2 bílka a kolik váží bílka tolik cukru a poloh. mouky a Hery. Smíchat a přidat barvu jakou chcete, těsto natlačíte do podložky a zahladíte stěrkou.těsto č. 2 - vyšlehat 4 bílky s 2 lž. cukru 1 vanilkový cukr a zbytek žloutků. Nakonec jemně vmíchat 3lž. hl. mouky s půlkou kypř. prášku. Těsto nalít na podložku a celé to opatrně dát do trouby upéct. Po vychladnutí podložku obrátit a těsto
velikost 275x390 mm / polovina originální podložky SILIKOMART na pečení Rozměr pásků:3cm POSTUP PŘÍPRAVYtěsto č.1 - 2 bílka a kolik váží bílka tolik cukru a poloh. mouky a Hery. Smíchat a přidat barvu jakou chcete, těsto natlačíte do podložky a zahladíte stěrkou.těsto č. 2 - vyšlehat 4 bílky s 2 lž. cukru 1 vanilkový cukr a zbytek žloutků. Nakonec jemně vmíchat 3lž. hl. mouky s půlkou kypř. prášku. Těsto nalít na podložku a celé to opatrně dát do trouby upéct. Po vychladnutí podložku obrátit a těsto
velikost 370x280 mm / polovina originální podložky SILIKOMART na pečení Rozměr pásků : 3cm POSTUP PŘÍPRAVYtěsto č.1 - 2 bílka a kolik váží bílka tolik cukru a poloh. mouky a Hery. Smíchat a přidat barvu jakou chcete, těsto natlačíte do podložky a zahladíte stěrkou.těsto č. 2 - vyšlehat 4 bílky s 2 lž. cukru 1 vanilkový cukr a zbytek žloutků. Nakonec jemně vmíchat 3lž. hl. mouky s půlkou kypř. prášku. Těsto nalít na podložku a celé to opatrně dát do trouby upéct. Po vychladnutí podložku obrátit a těsto
velikost 280x355 mm / polovina originální podložky SILIKOMART na pečení Rozměr pásků: 5cm POSTUP PŘÍPRAVYtěsto č.1 - 2 bílka a kolik váží bílka tolik cukru a poloh. mouky a Hery. Smíchat a přidat barvu jakou chcete, těsto natlačíte do podložky a zahladíte stěrkou.těsto č. 2 - vyšlehat 4 bílky s 2 lž. cukru 1 vanilkový cukr a zbytek žloutků. Nakonec jemně vmíchat 3lž. hl. mouky s půlkou kypř. prášku. Těsto nalít na podložku a celé to opatrně dát do trouby upéct. Po vychladnutí podložku obrátit a těsto
velikost 275x390 mm / polovina originální podložky SILIKOMART na pečení Rozměr pásků: 3cm POSTUP PŘÍPRAVYtěsto č.1 - 2 bílka a kolik váží bílka tolik cukru a poloh. mouky a Hery. Smíchat a přidat barvu jakou chcete, těsto natlačíte do podložky a zahladíte stěrkou.těsto č. 2 - vyšlehat 4 bílky s 2 lž. cukru 1 vanilkový cukr a zbytek žloutků. Nakonec jemně vmíchat 3lž. hl. mouky s půlkou kypř. prášku. Těsto nalít na podložku a celé to opatrně dát do trouby upéct. Po vychladnutí podložku obrátit a těsto
velikost 280x375 mm / polovina originální podložky SILIKOMART na pečení Rozměr pásků: neomezeně POSTUP PŘÍPRAVYtěsto č.1 - 2 bílka a kolik váží bílka tolik cukru a poloh. mouky a Hery. Smíchat a přidat barvu jakou chcete, těsto natlačíte do podložky a zahladíte stěrkou.těsto č. 2 - vyšlehat 4 bílky s 2 lž. cukru 1 vanilkový cukr a zbytek žloutků. Nakonec jemně vmíchat 3lž. hl. mouky s půlkou kypř. prášku. Těsto nalít na podložku a celé to opatrně dát do trouby upéct. Po vychladnutí podložku obrátit a
velikost 283x365 mm / polovina originální podložky SILIKOMART na pečení Rozměr pásků: 4cm POSTUP PŘÍPRAVYtěsto č.1 - 2 bílka a kolik váží bílka tolik cukru a poloh. mouky a Hery. Smíchat a přidat barvu jakou chcete, těsto natlačíte do podložky a zahladíte stěrkou.těsto č. 2 - vyšlehat 4 bílky s 2 lž. cukru 1 vanilkový cukr a zbytek žloutků. Nakonec jemně vmíchat 3lž. hl. mouky s půlkou kypř. prášku. Těsto nalít na podložku a celé to opatrně dát do trouby upéct. Po vychladnutí podložku obrátit a těsto
Farba na čokoládu je skvelý pomocník, či už priamo na farbenie čokolády alebo aj na farbenie kakaového masla. Martellato farby sú najkvalitnejšie prachové farby - tuko-rozpustné a teda určené na zafarbenie čokolády. Môžeš ich aj zmiešať s kakaovým maslom a nafarbiť tak formu na pralinky alebo aj priamo pralinky.
Farba na čokoládu je skvelý pomocník, či už priamo na farbenie čokolády alebo aj na farbenie kakaového masla. Martellato farby sú najkvalitnejšie prachové farby - tuko-rozpustné a teda určené na zafarbenie čokolády. Môžeš ich aj zmiešať s kakaovým maslom a nafarbiť tak formu na pralinky alebo aj priamo pralinky.
Farba na čokoládu je skvelý pomocník, či už priamo na farbenie čokolády alebo aj na farbenie kakaového masla. Martellato farby sú najkvalitnejšie prachové farby - tuko-rozpustné a teda určené na zafarbenie čokolády. Môžeš ich aj zmiešať s kakaovým maslom a nafarbiť tak formu na pralinky alebo aj priamo pralinky.
Kvalitné vykrajovačky priamo od výrobcu. Rýchle a jednoduché použitie. TIP: Ak máš problém dostať hmotu z vykrajovačky von skús vykrajovať cez potravinovú fóliu. Materiál: nerez.