FORMA MONOPORCE SRDCE 15 ks Plastová tvorba pro přípravu malých dezertů ve tvaru čtverce. Lze kombinovat s vytlačovačem srdce EM7 a vykrajovačem srdce TPG7. Pevný materiál zajišťuje stabilitu a tím i větší přesnost při přípravě a manipulaci. Snadné vyjmutí dezertů. Rozměry formy: Délka: 40 cm Šířka: 26 cm Velikost 1 srdce: Průměr: Ø65 mm
FORMA NA TABULKY - 3x TABULKA PRESTIGE Kvalitní polykarbonátová forma na tabulky se srdíčky. Rozměry formy: 275x175 mm Velikost tabulky: 132x66 mm Výška tabulky: 10 mm Hmotnost tabulky: 80 g Počet kusů na formě: 3 ks Materiál: polykarbonát
FORMA NA MONOPORCE KOLEČKO Lze kombinovat s vytlačovačem kolečko a vykrajovačem kolečko. Rozměry formy: Délka: 40 cm Šířka: 30 cm Velikost 1 kolečka: Průměr: Ø40 mm Výška: 25 mm Objem 1 kolečka: 20g Počet kusů ve formě: 48 ks Materiál: plast
PROKLAD NA ZPEVNĚNÍ DORTU Plastový proklad na zpevnění jednotlivých pater dortů. Rozměr: 24cm Materiál: plast
KAKAOVÉ MÁSLO ŽLUTÉ Žluté kakaové máslo v kelímku. Použití: Kakaové máslo je vhodné pro obarvení čokolády a produktů na bázi tuku. Perfektně se hodí k dekoraci pralinek nebo jej můžete použít také do stříkací pistole naředěné na 50% bílou čokoládou. Před použitím máslo rozehřejte v mikrovlnné troubě ne
KAKAOVÉ MÁSLO ZELENÉ Zelené kakaové máslo v kelímku. Použití: Kakaové máslo je vhodné pro obarvení čokolády a produktů na bázi tuku. Perfektně se hodí k dekoraci pralinek nebo jej můžete použít také do stříkací pistole naředěné na 50% bílou čokoládou. Před použitím máslo rozehřejte v mikrovlnné troubě
FORMA NA MONOPORCE SRDCE 32 ks Plastová tvorba pro přípravu malých dezertů ve tvaru srdce. Lze kombinovat s vytlačovačem kolečko ED7 a vykrajovačem kolečko TPM7. Pevný materiál zajišťuje stabilitu a tím i větší přesnost při přípravě a manipulaci. Snadné vyjmutí dezertů. Rozměry formy: Délka: 40 cm Šířka: 20 cm Velikost 1 srdíčka: Průměr: 48 m
VELVET SPREJ HNĚDÝ TMAVÝ (DARK CHOCOLATE) Pomocí tohoto spreje můžete na zamražených dezertech vytvořit sametový efekt. Obsahuje barevné kakaové máslo. Bez azobarviv. Použití: Před použitím sprej nahřejte, tak aby se kakaové máslo stalo tekutým a protřepejte, poté můžete stříkat dezerty. Po aplikaci, propláchněte trysku spreje teplou vodou. Po použití sprej opět zatuhne. Bar
VELVET SPREJ ORANŽOVÝ Pomocí tohoto spreje můžete na zamražených dezertech vytvořit sametový efekt. Obsahuje barevné kakaové máslo. Bez azobarviv. Chraňte před sluncem a nevystavujte teplotám vyšším než 50°C. Použití: Před použitím sprej nahřejte, tak aby se kakaové máslo stalo tekutým a protřepejte, poté můžete stříkat dezerty. Po aplikaci, propláchněte trys
VELVET SPREJ FIALOVÝ (LILA) Pomocí tohoto spreje můžete na zamražených dezertech vytvořit sametový efekt. Obsahuje barevné kakaové máslo. Bez azobarviv. Neobsahuje lepek. Chraňte před sluncem a nevystavujte teplotám vyšším než 50°C. Použití: Před použitím sprej nahřejte, tak aby se kakaové máslo stalo tekutým a protřepejte, poté můžete stříkat dezerty. Po aplikaci,
VELVET SPREJ ČERVENÝ TŘEŠŇOVÝ (BLACK CHERRY) Pomocí tohoto spreje můžete na zamražených dezertech vytvořit sametový efekt. Obsahuje barevné kakaové máslo. Bez azobarviv. Neobsahuje lepek. Chraňte před sluncem a nevystavujte teplotám vyšším než 50°C. Použití: Před použitím sprej nahřejte, tak aby se kakaové máslo stalo tekutým a protřepejte, poté můžete s
VELVET SPREJ ČERNÝ Pomocí tohoto spreje můžete na zamražených dezertech vytvořit sametový efekt. Obsahuje barevné kakaové máslo. Bez azobarviv. Neobsahuje lepek. Chraňte před sluncem a nevystavujte teplotám vyšším než 50°C. Použití: Před použitím sprej nahřejte, tak aby se kakaové máslo stalo tekutým a protřepejte, poté můžete stříkat dezerty. Po aplikaci, propl&a
VELVET SPREJ BÍLÁ ČOKOLÁDA (WHITE CHOCOLATE) Pomocí tohoto spreje můžete na zamražených dezertech vytvořit sametový efekt. Obsahuje barevné kakaové máslo. Bez azobarviv. Neobsahuje lepek. Chraňte před sluncem a nevystavujte teplotám vyšším než 50°C. Použití: Před použitím sprej nahřejte, tak aby se kakaové máslo stalo tekutým a protřepejte, poté můžete stř&ia
FLAMBOVACÍ LAMPA Profesionální flambovací lampa s protiskluzovým držadlem. Ideální pro karamelizaci Jednoduché použití i plnění. Nastavitelná intenzita plamenu. Protiskluzové držadlo. lt;p>Plyn není součástí balení. Teplota až 1300°C.
VELVET SPREJ ŽLUTÝ Pomocí tohoto spreje můžete na zamražených dezertech vytvořit sametový efekt. Obsahuje barevné kakaové máslo. Bez azobarviv. Neobsahuje lepek. Chraňte před sluncem a nevystavujte teplotám vyšším než 50°C. Použití: Před použitím sprej nahřejte, tak aby se kakaové máslo stalo tekutým a protřepejte, poté můžete stříkat dezerty. Po aplikaci, pr