Pâté de campagne se připravuje postaru, v srdci Lot et Garonne (47), ze zaručeně 100% francouzského masa, z vybraných surovin a ve vysoké kvalitě.
Lucien Georgelin chtěl touto přípravou vzdát hold své matce Elyse a převzal recept, podle kterého vařila se svými sousedy, jak bylo v minulosti na farmách zvykem. Tato velmi přírodní paštika, která je tradicí předků, se vyznačuje jemností masa a vytříbeností chutí. Stejně jako doma se vyrábí z kvalitních surovin a masa francouzského původu.
Výborně se hodí ke grilovanému červenému masu. Můžete ji také použít jako zálivku k ochucení salátu mesclun. Náš šalotkový konfit odhalí všechny své chutě.
Konfitovaná cibule je nezbytnou kulinářskou přílohou k pokrmům z foie gras.Přidáním do omáček dodá příjemný sladkokyselý nádech a zvýrazní chuť pokrmu.
Tato paštika, připravená podle čisté tradice , s kachním sádlem, je obohacena o krásné kousky foie gras , aby jí dodaly veškerou její noblesu. Jakmile dózu otevřete, vaše chuťové buňky ocení tuto překvapivou vůni paštiky z dávných dob. Pokud na této paštice najdete trochu tuku, znamená to, že neobsahuje žádnou přísadu k fixaci tuku. Veškeré maso pochází z francouzských chovů.
Farmářská terinaTradice předků zavazuje, že tato paštika se vyznačuje jemností a jemnou vůní. Jakmile dózu otevřete, budete moci ocenit tuto překvapivou vůni staromódní paštiky.
Konfitované černé třešně jsou skvělým doplňkem pro dezerty, dezertní omáčky, zmrzlinu, palačinky a další sladké pokrmy. Mohou také sloužit jako lahodná přísada do koktejlů, nápojů nebo jako dekorace na dortech a dezertních talířích.
Tato lahodná pochoutka je vytvořena z nejjemnějších ingrediencí, které spojují bohaté chutě a jemnou texturu. Kombinace výtečné teriny s pikantní paprikou Espelette vytváří neodolatelnou chuťovou explozi.
Paštika Pâté Aveyronnais au Roquefort se připravuje v srdci jihozápadního regionu. Je poctou Roquefortu a jeho legendě, která vypráví o zamilovaném pastýři, který, aby mohl následovat pastýřku, zapomněl v jeskyni Combalou v Roquefortu chléb a ovčí sýr. Když se vrátil, zjistil, že jsou pokryté plísní. Ochutnal sýr a pochutnal si. Zrodil se sýr Roquefort.
Paštika Sarladais s letními lanýži se připravuje v srdci jihozápadu, v naší dílně ve Virazeil v Lot et Garonne. Tvoří ji trocha foie gras pro jemnost, letní lanýž pro chuť, tady je to, co si vychutnáte s touto paštikou s akcenty Périgordu!
Velmi voňavá oříšková pomazánka, po které se budou sbíhat sliny malým i velkým. Bohatší na lískové oříšky než většina receptů na trhu, v jediné lžíci najdete všechny chutě našich lískových oříšků Lot-Et-Garonne , které jsou známé svými chutěmi a chuťovými kvalitami. Nesrovnatelné potěšení!
V džemu 4 Fruits Rouges se spojuje 100 % ovoce, jahody, třešně morello, maliny a červený rybíz, což je ta nejlahodnější kombinace! V receptu bezpochyby oceníte nesrovnatelnou chuť našich červených plodů, bohatou na exkluzivní ovocné složení.