Výběrová bezlepková mouka z lískových ořechů, namletá najemno. Vhodná především pro bezlepkové pečení sladkých pokrmů, do smoothie, do ovesných kaší a podobně.
Oves je obilí nejbohatší na živiny. Je bohatý na fosfor, železo a vitamín B1. Obsahuje dvakrát více tzv. zdravého tuku než pšenice a více lehce stavitelných proteinů a sacharidů, které se pomalu vstřebávají, a proto dokáže poskytnout tělu zásobu energie na několik hodin.
Jedna hrst mandlí vážící necelých 30 gramů (což je doporučená denní dávka mandlí, kterou bychom měli sníst), obsahuje až 20 různých flavonoidů, tedy látek, které pomáhají před rozvojem nemocí srdce a cév. Uvádí se, že tyto flavonoidy, pokud jsou v potravě zastoupeny v dostatečném množství, mohou snížit výskyt kardiovaskulárních chorob až o 22%.
Kokosová mouka tě překvapí tím, jak je jemná a zárověň přirozeně bezlepková – můžeš ji použíš jako skvělou alternativu běžné pšeničné mouky a je vhodná pro Paleo stravu a celiaky. Kokosová mouka má příjemnou kokosovou vůni a sladkou chuť je lehce stravitelná a dodává pocit sytosti.
Arašídový mouka je ideální pro aktivní lidi, protože je dobrým zdrojem bílkovin. Nic jiného není přidáno během procesu výroby, takže se jedná o čistě přírodní a zdravou volbu. Vhodné pro pečení všech druhů dezertů a tam, kde chcete nahradit za klasickou mouku.
100% jahody, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvých jahod, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel, k lyofilizaci jsou vybrané vždy jen ty dozrálé čerstvé plody.
Lyofilizované broskve jsou 100% broskve, se zachovanou strukturou a výživovou hodnotou, bez přidaného cukru, barviv, dochucovadel a konzervačních látek, voňavé jako čerstvé.
Lyofilizovaný ananas je 100% ananas, bez jakýchkoliv přísad a konzervačních látek, bez chemických trestí a příchutí, žádné syntetické pigmenty.
100% maliny, které díky velmi šetrnému procesu lyofilizace mají 90% zachovaných charakteristik čerstvých malin – tvar, barvu, aroma, obsah vitamínů i minerálů
Višně jsou známé svými antioxidačními účinky a vysokým obsahem minerálu – především jódu, který je vhodný pro problémy se štítnou žlázou. Dále železa, hořčíku a draslíku. Pomáhají při léčbě cukrovky a podporují tvorbu inzulínu. Jako jedna z mála potravin pomáhají s nespavostí díky melatoninu, který usnadňuje usínání.
Černý rybíz má vysoký obsah vitamínu C ( pro srovnání až třikrát více než ostatní odrůdy rybízu ). Je oblíbený pro svou osvěžující, jemně kyselou chuť. V těchto fialových bobulí se skrývá spoustu minerálů a vitamínů důležitých pro pro správné fungování našeho těla – jako např. vitamín E, vitamíny skupiny B, vápník, železo, rutin, draslík a zinek. Navíc je skvělým zdrojem vlákniny.
Ghí je máselný tuk vyrobený podle starodávného ajuverdského receptu přepuštěním 100% másla.
Co se stane, když se skloubí pražené mandle s kokosem, kakaovou hmotoult;span> a kakaové boby ? Vyvážená kombinaci chutí pouze z přírodních surovin !
Panenský kokosový olej není jenom nejzdravějším a nejuniverzálnějším olejem na světe. Je to skutečné zázračné superjídlo s mimořádnými účinky na zdraví a jedinečným využitím v kuchyni, dokonce i v kosmetice. Kokosový olej byl dlouho neprávem řazený mezi nezdravé potraviny kvůli vysokému obsahu nasycených tuků.
Lískooříškový krém v kombinaci s odtučněným kakaem, kvalitním syrovátkovým proteinem, jedinečným MCT olejem, kokosovým olejem, erythtolem a doslazený pouze glykosidem je pro tvoje svalstvo to „pravé ořechové“ !