Grilované francouzké sardinky s provensálským kořením. Tyto sardinky se loví na Saint Gilles Croix-de-Vie, zpracovávají se čerstvé a ve starém stylu ručně. Neváhejte je nechat stárnout, časem se zlepšují.
Grilované francouzké sardinky v rajčatovém tartare . Tyto sardinky se loví na Saint Gilles Croix-de-Vie, zpracovávají se čerstvé a ve starém stylu ručně. Neváhejte je nechat stárnout, časem se zlepšují.
Lososová pěna s jemnou chutí a vzdušnou strukturou. Losos nabízí vysoký podíl bílkovin, omega-3 mastných kyselin, vitamínu D, vitamínu B a dalších nezbytných minerálních látek.
Tato roztíratelná receptura slibuje překvapivou a odvážnou chuť! Armagnac jde obdivuhodně se sardinkami. Společně skládají pěnu s báječnou vůní a lehkou tající strukturou.
La Perle des Dieux vám nabízí jednoduchý a chutný recept na rillety. Vyrobené z jemných filetů z lososa a tuňáka, tyto rillety potěší vaše chuťové pohárky.
Tento recept ochucený šalotkou, petrželkou a citronovou šťávou odhaluje tradiční charakter a chuť, kterou labužníci velmi oceňují. Rillety ze sardinek Perle des Dieux získaly zlatou medaili v resortní soutěži o výrobky z regionu Vendée.
Tento recept na tuňákovou pěnu je vylepšen svěžestí citronu. Skutečně dokonalý zážitek. Tuňák nabízí vysoký podíl protizanětlivých omega-3 mastných kyselin, které přispívají k regulaci škodlivého cholesterolu.
S tímto receptem vám La Perle des Dieux nabízí jednoduchý předkrm s bohatou chutí.