Kořenící směs přímořského typu, do těstovin, špaget, vhodná na pizzu a podobné vařené nebo zapečené těstoviny, do salátů atp. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Kořenící směs přímořského typu, do těstovin, špaget, vhodná na pizzu a podobné vařené nebo zapečené těstoviny, do salátů atp. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Kuskus se používá k přípravě tradičních arabských pokrmů, jako je bulgur, hummus, nebo kuskus. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Kuskus se používá k přípravě tradičních arabských pokrmů, jako je bulgur, hummus, nebo kuskus. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Kuskus se používá k přípravě tradičních arabských pokrmů, jako je bulgur, hummus, nebo kuskus. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Všestranná kořenící směs s přirozenou vůní planého medvědího česneku, vhodná při marinování, grilování, rožnění a pečení včech druhů mas, do nádivek, minutkové kuchyně, výtčně chutná v dušené nebo grilované zelenině, lze použít i do zapečených brambor a těstovin. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Všestranná kořenící směs s přirozenou vůní planého medvědího česneku, vhodná při marinování, grilování, rožnění a pečení včech druhů mas, do nádivek, minutkové kuchyně, výtčně chutná v dušené nebo grilované zelenině, lze použít i do zapečených brambor a těstovin. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Všestranná kořenící směs s přirozenou vůní planého medvědího česneku, vhodná při marinování, grilování, rožnění a pečení včech druhů mas, do nádivek, minutkové kuchyně, výtčně chutná v dušené nebo grilované zelenině, lze použít i do zapečených brambor a těstovin. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Kořenící směs Mexiko se používá se k přiostření a dochucení a přiostření různých druhů grilovacích omáček, masových směsí, grilované a restované zeleniny. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Kořenící směs Mexiko se používá se k přiostření a dochucení a přiostření různých druhů grilovacích omáček, masových směsí, grilované a restované zeleniny. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Kořenící směs Mexiko se používá se k přiostření a dochucení a přiostření různých druhů grilovacích omáček, masových směsí, grilované a restované zeleniny. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Směs koření sele na rožni, jak již vyplívá z názvu, je určená především na grilované a rožněné sele a kýty, grilovaná kuřata a krůty. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Směs koření sele na rožni, jak již vyplívá z názvu, je určená především na grilované a rožněné sele a kýty, grilovaná kuřata a krůty. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Směs koření sele na rožni, jak již vyplívá z názvu, je určená především na grilované a rožněné sele a kýty, grilovaná kuřata a krůty. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Tzatziky je původní řecká kořenící směs, která je určená do jogurtů se strouhanými okurkami, česnekem a olivovým olejem. Můžeme ji použít do pomazánek, majonéz, dresingů a především do zeleninových salátů. Momentální podoba koření je na fotkách v dřevěných mističkách. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.