V kuchyni má všestranné využití, přidává se do polévek a omáček, do pomazánek, bylinkových másel, na vařené a fritované přílohy jako dekorace, při výrobě studených mís, jednohubek a chlebíčků, do salátů a zeleninových pokrmů. Petržel má vysoký obsah vitamínů.
V kuchyni má všestranné využití, přidává se do polévek a omáček, do pomazánek, bylinkových másel, na vařené a fritované přílohy jako dekorace, při výrobě studených mís, jednohubek a chlebíčků, do salátů a zeleninových pokrmů. Petržel má vysoký obsah vitamínů.
V kuchyni má všestranné využití, přidává se do polévek a omáček, do pomazánek, bylinkových másel, na vařené a fritované přílohy jako dekorace, při výrobě studených mís, jednohubek a chlebíčků, do salátů a zeleninových pokrmů. Petržel má vysoký obsah vitamínů.
Sušená nať petržele zahradní z oblasti Litoměřicka. V kuchyni má všestranné využití, přidává se do polévek a omáček, do pomazánek, bylinkových másel, na vařené a fritované přílohy jako dekorace, při výrobě studených mís, jednohubek a chlebíčků, do salátů a zeleninových pokrmů.
Sušená nať petržele zahradní z oblasti Litoměřicka. V kuchyni má všestranné využití, přidává se do polévek a omáček, do pomazánek, bylinkových másel, na vařené a fritované přílohy jako dekorace, při výrobě studených mís, jednohubek a chlebíčků, do salátů a zeleninových pokrmů.
Sušená nať petržele zahradní z oblasti Litoměřicka. V kuchyni má všestranné využití, přidává se do polévek a omáček, do pomazánek, bylinkových másel, na vařené a fritované přílohy jako dekorace, při výrobě studených mís, jednohubek a chlebíčků, do salátů a zeleninových pokrmů.
Sušená a pomletá nať petržele zahradní z oblasti Litoměřicka. V kuchyni má všestranné využití, přidává se do polévek a omáček, do pomazánek, bylinkových másel, na vařené a fritované přílohy jako dekorace, při výrobě studených mís, jednohubek a chlebíčků, do salátů a zeleninových pokrmů.
Sušená a pomletá nať petržele zahradní z oblasti Litoměřicka. V kuchyni má všestranné využití, přidává se do polévek a omáček, do pomazánek, bylinkových másel, na vařené a fritované přílohy jako dekorace, při výrobě studených mís, jednohubek a chlebíčků, do salátů a zeleninových pokrmů.
Sušená a pomletá nať petržele zahradní z oblasti Litoměřicka. V kuchyni má všestranné využití, přidává se do polévek a omáček, do pomazánek, bylinkových másel, na vařené a fritované přílohy jako dekorace, při výrobě studených mís, jednohubek a chlebíčků, do salátů a zeleninových pokrmů.
Pískavice nebo také jinak Řecké seno. Semena se používají do indické nakládané zeleniny a chutney, do jihoindické mleté směsi sambhar a do bengálských panch phoron, je vhodná k čočce. Pískavice je aromatická rostlina z čeledi bobovitých (Fabaceae),
Pískavice nebo také jinak Řecké seno. Semena se používají do indické nakládané zeleniny a chutney, do jihoindické mleté směsi sambhar a do bengálských panch phoron, je vhodná k čočce. Pískavice je aromatická rostlina z čeledi bobovitých (Fabaceae),
Pískavice nebo také jinak Řecké seno. Semena se používají do indické nakládané zeleniny a chutney, do jihoindické mleté směsi sambhar a do bengálských panch phoron, je vhodná k čočce. Pískavice je aromatická rostlina z čeledi bobovitých (Fabaceae),
Pískavice se používá, indické nakládané zeleniny. do jihoindické mleté směsi sambhar a do bengálských panch phoron, také například do směsi kari nebo také do garam masály. Je vhodná třeba k čočce.
Pískavice se používá, indické nakládané zeleniny. do jihoindické mleté směsi sambhar a do bengálských panch phoron, také například do směsi kari nebo také do garam masály. Je vhodná třeba k čočce.
Pískavice se používá, indické nakládané zeleniny. do jihoindické mleté směsi sambhar a do bengálských panch phoron, také například do směsi kari nebo také do garam masály. Je vhodná třeba k čočce.