Perlou mezi vratislavickými pivy je Konrad 12°. Prémiový světlý ležák s 5,2 % obj. alkoholu, silnou plnou chutí, zlatou barvou, hustou pěnou a brilantním řízem oceňují nejen pivaři, ale i pivovarští odborníci.
Tradiční český ležák připravovaný klasickou technologií z vlastního sladu, žateckého chmele a pramenité vody. Delší doba zrání dává pivu Konrad 11° sametově jemnou a lahodně hořkou chuť. 4,8 % obj.alk.
Konrad Chytrón je nealkoholické pivo s příchutí citrusů a bezinky. Vyznačuje se výraznou citronovou chutí, která tvoří s hořkým pivem dokonale vyváženou harmonii chutí a vůní.
Pivo spytihněv je silné (14°) a speciálně chmelené. Na rozdíl od běžných piv je Spytihněv za studena dochmelován v ležáckém tanku. Nejedná se o dochmelování chmelový extraktem, ale o klasický hlávkový chmel typicky české odrůdy Žatecký poloranný červeňák. Chmelové šištice se nejméně měsíc „louhují“ v pivu, aby jej udělaly aromatičtějším a hořčejším.
Je lehké, osvěžující, ideální k uhašení žízně, vyráběné z těch nejkvalitnějších surovin a s největší láskou. I tato receptura dodržuje dostatečnou dobu zrání pro zakulacení chuti typicky českého piva s obsahem 4 % obj.alk.
Vratislavický ALE [ejl] je svrchně kvašené, velmi hořké a silné pivo. Kombinací ječných a pšeničných sladů se získá 16° mladina. Po kvašení má Bizon 7% alkoholu. Výjimečnou hořkost mu dávají původní americké odrůdy chmele. Ocení milovníci tmavých piv.
Tradiční český ležák připravovaný klasickou technologií z vlastního sladu, žateckého chmele a pramenité vody. Delší doba zrání dává pivu Konrad 11° sametově jemnou a lahodně hořkou chuť. 4,8 % obj.alk.
Pivo spytihněv je silné (14°) a speciálně chmelené. Na rozdíl od běžných piv je Spytihněv za studena dochmelován v ležáckém tanku. Nejedná se o dochmelování chmelový extraktem, ale o klasický hlávkový chmel typicky české odrůdy Žatecký poloranný červeňák. Chmelové šištice se nejméně měsíc „louhují“ v pivu, aby jej udělaly aromatičtějším a hořčejším.
Tradiční český ležák připravovaný klasickou technologií z vlastního sladu, žateckého chmele a pramenité vody. Delší doba zrání dává pivu Konrad 11° sametově jemnou a lahodně hořkou chuť. 4,8 % obj.alk.
Perlou mezi vratislavickými pivy je Konrad 12°. Prémiový světlý ležák s 5,2 % obj. alkoholu, silnou plnou chutí, zlatou barvou, hustou pěnou a brilantním řízem oceňují nejen pivaři, ale i pivovarští odborníci.
Velmi oblíbený tmavý ležák návratem k původnímu názvu Kapucín připomíná, že se tehdejší receptura používá i dnes při výrobě tohoto tmavého piva Konrad. Lahodná chuť laděná směsí českých a barevných sladů s rafinovanou hořkostí potěší nejen po dobrém jídle. 4,4 % obj.alk.
Velmi oblíbený tmavý ležák návratem k původnímu názvu Kapucín připomíná, že se tehdejší receptura používá i dnes při výrobě tohoto tmavého piva Konrad. Lahodná chuť laděná směsí českých a barevných sladů s rafinovanou hořkostí potěší nejen po dobrém jídle. 4,4 % obj.alk.