Z rohlíku? Ne, to opravdu není. Proč? Protože není rohlík jako rohlík. Za pomoci pekařských odborníků z francouzské firmy Lesaffre jsme vyvinuli vlastní rohlíkové těsto tak, aby boilies z něho bylo ideální. A proč řepku? Proč ne, když ji kapři milují. A tak se narodil Řepkáč. Řepkáč - boilies z rohlíkového těsta které už při pečení provoní řepka. Více o produktu se dozvíte ZDE
Hrubá struktura je to, na čem jsme založili tuto obalovačku, nebo chcete-li obalovací těsto. To jednoduše vytvoříte přidáním vody, přidat můžete i další tekuté složky. Doba rozpadu při rozmíchání s vodou je cca hodina na 1,5mm. Jinými slovy 3mm se budou rozpadat dvě hodiny, 6mm hodiny čtyři. Zavadnutím, případně usušením dobu rozpadu prodloužíte až na dvojnásobek. Případným naředěním dobu rozpadu naopak zkrátíte.
Hrubá struktura je to, na čem jsme založili tuto obalovačku, nebo chcete-li obalovací těsto. To jednoduše vytvoříte přidáním vody, přidat můžete i další tekuté složky. Doba rozpadu při rozmíchání s vodou je cca hodina na 1,5mm. Jinými slovy 3mm se budou rozpadat dvě hodiny, 6mm hodiny čtyři. Zavadnutím, případně usušením dobu rozpadu prodloužíte až na dvojnásobek. Případným naředěním dobu rozpadu naopak zkrátíte.
Hrubá struktura je to, na čem jsme založili tuto obalovačku, nebo chcete-li obalovací těsto. To jednoduše vytvoříte přidáním vody, přidat můžete i další tekuté složky. Doba rozpadu při rozmíchání s vodou je cca hodina na 1,5mm. Jinými slovy 3mm se budou rozpadat dvě hodiny, 6mm hodiny čtyři. Zavadnutím, případně usušením dobu rozpadu prodloužíte až na dvojnásobek. Případným naředěním dobu rozpadu naopak zkrátíte.
Hrubá struktura je to, na čem jsme založili tuto obalovačku, nebo chcete-li obalovací těsto. To jednoduše vytvoříte přidáním vody, přidat můžete i další tekuté složky. Doba rozpadu při rozmíchání s vodou je cca hodina na 1,5mm. Jinými slovy 3mm se budou rozpadat dvě hodiny, 6mm hodiny čtyři. Zavadnutím, případně usušením dobu rozpadu prodloužíte až na dvojnásobek. Případným naředěním dobu rozpadu naopak zkrátíte.
Hrubá struktura je to, na čem jsme založili tuto obalovačku, nebo chcete-li obalovací těsto. To jednoduše vytvoříte přidáním vody, přidat můžete i další tekuté složky. Doba rozpadu při rozmíchání s vodou je cca hodina na 1,5mm. Jinými slovy 3mm se budou rozpadat dvě hodiny, 6mm hodiny čtyři. Zavadnutím, případně usušením dobu rozpadu prodloužíte až na dvojnásobek. Případným naředěním dobu rozpadu naopak zkrátíte.
Vnadící krmítková směs, speciálně vyvinutá pro lov kaprů. Obsahuje hrubě drcená i jemně mletá zrna obilovin, jemně mleté sladké pekárenské produkty a extrudované složky. Tato kombinace složení zaručuje optimální vyváženost potravy.
Vnadící krmítková směs, speciálně vyvinutá pro lov kaprů. Obsahuje hrubě drcená i jemně mletá zrna obilovin, jemně mleté sladké pekárenské produkty a extrudované složky. Tato kombinace složení zaručuje optimální vyváženost potravy.
Vnadící krmítková směs, speciálně vyvinutá pro lov kaprů. Obsahuje hrubě drcená i jemně mletá zrna obilovin, jemně mleté sladké pekárenské produkty a extrudované složky. Tato kombinace složení zaručuje optimální vyváženost potravy.
Vnadící krmítková směs, speciálně vyvinutá pro lov kaprů. Obsahuje hrubě drcená i jemně mletá zrna obilovin, jemně mleté sladké pekárenské produkty a extrudované složky. Tato kombinace složení zaručuje optimální vyváženost potravy.
Vnadící krmítková směs, speciálně vyvinutá pro lov kaprů. Obsahuje hrubě drcená i jemně mletá zrna obilovin, jemně mleté sladké pekárenské produkty a extrudované složky. Tato kombinace složení zaručuje optimální vyváženost potravy.
Vnadící krmítková směs, speciálně vyvinutá pro lov kaprů. Obsahuje hrubě drcená i jemně mletá zrna obilovin, jemně mleté sladké pekárenské produkty a extrudované složky. Tato kombinace složení zaručuje optimální vyváženost potravy.
Vnadící krmítková směs, speciálně vyvinutá pro lov kaprů. Obsahuje hrubě drcená i jemně mletá zrna obilovin, jemně mleté sladké pekárenské produkty a extrudované složky. Tato kombinace složení zaručuje optimální vyváženost potravy.