Elektrická udírna, která svou výškou dovoluje udit zavěšené maso nebo ryby ve dvou patrech. Nejlepší poměr mezi cenou a objemem udírny v nerezové variantě.
Středně silné aroma propůjčuje pečlivě vybraný poměr buku, švestky a dubu. Speciálně navržený pro uzení červeného masa. Zvlášť vhodná směs pro uzení hovězího a zvěřiny. Pokud jste hovězí v udírně ještě neměli, přicházíte například o skvělou hovězí šunku, která je jak dělaná na sváču do sendviče. Doporučuju vyzkoušet taky Pastrami a nebo při experimentování s barbeque je výborný Brisket. Z relativně levné části hovězího jde po patřičné péči v udírně udělat opravdový gurmánský zážitek. Tento štěpkový blend
Vybraná kombinace vyváženého buku a nasládlé třešně je skvělou kombinací pro uzení vepřového od kýty až po bůček s nádhernou zlato-mahagonovou barvou.
**Vepřové maso - směs hrubé štěpky na uzení 6kg** Objevte jedinečnou chuť a aroma, které vaše uzené vepřové maso pozvednou na novou úroveň! Naše směs hrubé štěpky na uzení je pečlivě vybraná kombinace vyváženého buku a nasládlé třešně, která perfektně ladí s přirozenými chutěmi vepřového masa. Ať už se chystáte udit vepřový kýty nebo bůček, tato směs vytvoří na povrchu masa nádhernou zlato-mahagonovou barvu, která vás okouzlí na první pohled. Díky správně zvolené dřevině získáte uzené maso s bohatou, ko
**Vepřové maso - směs jemné štěpky na uzení 0,5kg** Objevte jedinečný zážitek z uzení s naší speciálně připravenou směsí jemné štěpky, ideální pro milovníky kvalitního vepřového masa. Naše směs je složena z pečlivě vybraných kusů vysoce kvalitního buku a nasládlé třešně, což dodává vašim přípravám nezaměnitelný chuťový nádech a atraktivní aroma. Uzení vepřového masa, ať už z kýty, bůčku či další části, se stává skutečným gastronomickým zážitkem. Buk jako základní složka štěpky zajišťuje stabilní a vyvá
Středně silné aroma propůjčuje pečlivě vybraný poměr buku, švestky a dubu. Speciálně navržený pro uzení červeného masa. Zvlášť vhodná směs pro uzení hovězího a zvěřiny.
Středně silné aroma propůjčuje pečlivě vybraný poměr buku, švestky a dubu. Speciálně navržený pro uzení červeného masa. Zvlášť vhodná směs pro uzení hovězího a zvěřiny. Pokud jste hovězí v udírně ještě neměli, přicházíte například o skvělou hovězí šunku, která je jak dělaná na sváču do sendviče. Doporučuju vyzkoušet taky Pastrami a nebo při experimentování s barbeque je výborný Brisket. Z relativně levné části hovězího jde po patřičné péči v udírně udělat opravdový gurmánský zážitek. Tento štěpkový blend
Vybraná kombinace vyváženého buku a nasládlé třešně je skvělou kombinací pro uzení vepřového od kýty až po bůček s nádhernou zlato-mahagonovou barvou.
Elektrická udírna, která svou výškou dovoluje udit zavěšené maso nebo ryby ve dvou patrech. Nejlepší poměr mezi cenou a objemem udírny v nerezové variantě.
Středně silné aroma propůjčuje pečlivě vybraný poměr buku, švestky a dubu. Speciálně navržený pro uzení červeného masa. Zvlášť vhodná směs pro uzení hovězího a zvěřiny.
Rádi pečete různé pokrmy pro vás či rodinu?Třený beránek je tradiční dobrotou, která by neměla chybět na žádné velikonoční tabuli. Pak vás jistě nadchne kvalitní forma 3D forma Beránek 800 ml/ Zajíc 500 ml s nepřilnavým povrchem je zárukou, že se beránek povede a při vyklopení nepoláme. Když budete péct, nemusíte se bát připálení díky nepřilnavému povrchu pečicí formy. Nejvyšší možná teplota pro použití pečící formy KAISER je 260 °C. s pomocí této pečicí formy upečete oblíbené p
Rádi pečete různé pokrmy pro vás či rodinu?Třený beránek je tradiční dobrotou, která by neměla chybět na žádné velikonoční tabuli. Pak vás jistě nadchne kvalitní forma 3D forma Beránek 800 ml/ Zajíc 500 ml s nepřilnavým povrchem je zárukou, že se beránek povede a při vyklopení nepoláme. Když budete péct, nemusíte se bát připálení díky nepřilnavému povrchu pečicí formy. Nejvyšší možná teplota pro použití pečící formylt;span> KAISER je 260 °C. s pomocí této pečicí formy upečete ob
S nepřilnavou formou na hřbet nebo biskupský chlebíček je pečení radost. Speciální hrana formy zabraňuje odkapávání těsta z formy a díky speciální strukturované vrstvě se upečený hřbet lépe vyklápí.
S nepřilnavou formou na hřbet nebo biskupský chlebíček je pečení radost. Speciální hrana formy zabraňuje odkapávání těsta z formy a díky speciální strukturované vrstvě se upečený hřbet lépe vyklápí.
S nepřilnavou formou na dort je pečení radost. Speciální hrana formy zabraňuje odkapávání těsta z formy a díky klasické rozevírací sponě snadno vyrobíte dokonalý dortový korpus. Součástí sady i je dno pro pečení bábovky.