Vepřová terina v kombinaci s uzenými kachními prsy z Jihozápadu IGP Francii. Vyrobeno ve Francii tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
Kachní masíčko doplněné o chuť i vůni hříbků.
Farmářská terina od Jean Brunet je jednou ze základních terin a je zajímavá nejenom jako svačinka.
Příjemně vyvážená chuť jedné ze základních terin se hodí k jakékoliv příležitosti.
Armagnac je nejstarším francouzským destilátem (brandy) příbuzným koňaku a v kombinací s kachním masem dodává terrině nezapomenutelný zážitek. Výtečný doplněk k červenému vínu.
Máte rádi zvěřinu? Pak je právě pro vás ideální jelení terina. Maso vysoké kvality si dopřáváme velmi vyjímečně. Dopřejte si odměnu s touto lahodnou terinou.
Pro jazýčky, které preferují pikantní chutě.
Terina s baskickou specialitou
Terina ke každé příležitosti. Vhodná kombinace chuti masa z kachny s Armagnacem přinese vašim chuťovým buňkám opravdové potěšení.
Armagnac je speciální druh koňaku a v kombinaci s kachním masem dodává terině nezapomenutelný zážitek.
Máte rádi zvěřinu? Pak je právě pro vás ideální jelení terina.
Chcete změnu? Pak zvolte místo tradičního kuřecího masa králičí.
Další z řady zvěřinových terin. Výrazná chuť lahodící chuťovým buňkám.
Farmářská terina od Jean Brunet je jednou ze základních terin a je zajímavá nejenom jako svačinka.