Ruby čokoláda? Srdeční záležitost provoněná vanilkou. Žádnými aromaty nebo esencemi. Ale zrníčky pravé vanilky. Tohle je čokoládové srdce, které sladce voní, lehce křupe a pomalu se rozpouští na jazyku. A proč růžová? Protože čokoláda nemusí být jen mléčná, hořká a bílá. Růžová je totiž přírodní barva speciálních kakaových bobů. A ruby čokolády jsou novou příležitostí pro chuťovou provokaci. Příjemnou. Jedinečnou.
Čokoládové lízátko ve tvaru kačera nebo pejska je naší odpovědí na to, jak nemít upatlané ruce od čokolády. Od kvalitní čokolády provoněné vanilkou. Žádnými aromaty nebo esencemi. Ale zrníčky pravé vanilky. Takže voní, křupe a zároveň se pomalu rozplývá na jazyku.
Čokoládové lízátko ve tvaru srdíčka je naší odpovědí na to, jak nemít upatlané ruce od čokolády. Od kvalitní čokolády provoněné vanilkou. Žádnými aromaty nebo esencemi. Ale zrníčky pravé vanilky. Takže voní, křupe a zároveň se pomalu rozplývá na jazyku.
Čokoládové lízátko ve tvaru srdíčka je naší odpovědí na to, jak nemít upatlané ruce od čokolády. Od kvalitní čokolády provoněné vanilkou. Žádnými aromaty nebo esencemi. Ale zrníčky pravé vanilky. Takže voní, křupe a zároveň se pomalu rozplývá na jazyku.
Čokoládové lízátko ve tvaru srdíčka je naší odpovědí na to, jak nemít upatlané ruce od čokolády. Od kvalitní čokolády provoněné vanilkou. Žádnými aromaty nebo esencemi. Ale zrníčky pravé vanilky. Takže voní, křupe a zároveň se pomalu rozplývá na jazyku.
Čokoládové lízátko ve tvaru srdíčka je naší odpovědí na to, jak nemít upatlané ruce od čokolády. Od kvalitní čokolády provoněné vanilkou. Žádnými aromaty nebo esencemi. Ale zrníčky pravé vanilky. Takže voní, křupe a zároveň se pomalu rozplývá na jazyku.
31,1 % bílkovin? To je hodně svalů v čokoládové tyčince. Hořká čokoláda, zrníčka pravé vanilky, kapka mléka – takhle teď vypadá dávka proteinu pro sportovce. Chuť stejně nabitá jako posilovna na Nový rok.
Tohle velké srdce bije jedině pro mléčnou čokoládu. A lískové oříšky.
Sladká bílá čokoláda provoněná vanilkou. Žádnými aromaty nebo esencemi. Ale zrníčky pravé vanilky. K tomu přidejte ručně přebrané lískové ořechy a máte tabulku, která voní, křupe a zároveň se pomalu rozplývá na jazyku.
Ručně vyráběná hořká čokoláda s obsahem kakaové sušiny minimálně 64%. Váha 85g.
Ručně vyráběná mléčná čokoláda s obsahem kakaové sušiny minimálně 34%. Váha 60g.
Maliny a ostružiny – lyofilizované. To znamená mrazem sušené. Proč? Ovoce pak nepřijde v podstatě o nic. A díky tomu ani vy. Vůně, vitaminy i příjemně kyselá chuť zůstanou tam, kde mají. Na sladké bílé čokoládě. Na vaší bílé čokoládě.
Mléčná čokoláda? Srdeční záležitost. A co teprv ta s malinami a jahodami. Lyofilizovanými. Proč? Pak totiž nepřijdou vůbec o nic. A díky tomu ani vy. Vůně, vitaminy i sladká chuť zůstanou tam, kde mají. Na vaší mléčné čokoládě se zrníčky pravé vanilky.
Ta nejjemnější bílá čokoláda sypaná jahodami a malinami. To je velká láska.
Když už vás mléčná, hořká a bílá čokoláda nebaví.