Doplňte energii díky banánovým plátkům v jogurtové polevě.
Hledáte ideální mlsání na dlouhé zimní večery? Právě jste ho našli. Zázvor pomáhá prohřát tělo a čokoláda vám dodá energii.
Lepší než cukroví! Nahořklou pomerančovou kůru skvěle doplňuje tenká vrstva kvalitní hořké čokolády, která z ní dělá návykovou pochoutku.
Tyhle jumbo rozinky Thompson usoudily, že je jich do štrúdlu škoda a rozhodly se zazářit ve společnosti kvalitní hořké čokolády.
Neodolatelná kombinace šťavnatých sladkých jahod a kvalitní hořké čokolády snadno zvítězí nad kdejakou bonboniérou.
Kešu jsou jemné oříšky s máslovou konzistencí, které už snad ani nemůžou být lepší. Nebo?
Neodolatelná kombinace sladkokyselých brusinek a hořké čokolády snadno zvítězí nad kdejakou bonboniérou.
Banánové plátky jsme lehce opražili v kokosovém oleji a vytvořili tak lahodnou křupavou svačinu na cesty i perfektní dobrotu na doslazení kaší a müsli.
Honí vás mlsná, ale na sladkosti vás neužije? Tenhle voňavý ananas dozrál na ekvádorském slunci, navíc je tak krásně sladký i bez přidaného cukru.
Křupavé a křehké banány jsou vhodné jako svačina na cestu i na doslazení kaší a müsli. Díky šetrnému způsobu sušení za pomoci rychlého zmražení a nízkého tlaku, kdy se voda mění v páru, nejsou potřeba žádné konzervanty, stabilizátory a další zbytečnosti.
Mrazem sušené borůvky si můžete mlsat po celý rok, léto neléto. Díky šetrnému způsobu sušení za pomoci velmi nízkých teplot a tlaku nejsou potřeba žádné konzervanty, stabilizátory a další zbytečnosti.
Na první pohled sice neokouzlí, na ten druhý vás ale dostanou. Mrazem sušené broskve krásně voní.
Také se u vás datle objeví pouze při mikulášské nadílce? Chyba!
Sušené fíky se od čerstvých liší pouze nižším obsahem vody, ale veškeré tělu prospěšné látky si zachovávají i po usušení.
Ty jsou! Sytě červené a voňavé plátky jahod jsou ozdobou každé snídaně i domácího müsli.