Plodina maca, která je přezdívána jako „peruánský ženšen“ (přestože není s ženšenem příbuzná) pochází z And.
Snídaňová směs je specifická tím, že je živou stravou (raw). Ingredience nejsou zpracovávány při vyšší teplotě než 42 C.
MACA BIOPlodina maca, která je přezdívána jako „peruánský ženšen“ (přestože není s ženšenem příbuzná) pochází z And a je po staletí dobře známa jako adaptogen (prostředek proti stresu). Maca obsahuje přibližně 60 % sacharidů a 10 % vysoce kvalitní bílkoviny se 17 aminokyselinami (z nich sedm esenciálních). Z minerálů je maca bohatá na selen, vápník
Omega mix je kombinací semínek hnědého lnu a chia semínek, které jsou bohatým zdrojem vlákniny, bílkovin a železa.
Rýžový protein je velmi bohatým zdrojem bílkovin s výbornou stravitelností. Obsahuje všech 9 esenciálních aminokyselin.
Kokosový cukr je získávaný v Indonésii ručním sběrem nektaru z kokosových palem. Následně je sušený v místních vesnicích.
Bio Raw Čokolády od Iswari z řady DARK obsahují více jak 80 % kakaové sušiny, která pochází z nepražených kakaových bobů.
Bio Raw Čokolády od Iswari z řady DARK obsahují více jak 80 % kakaové sušiny, která pochází z nepražených kakaových bobů.
Popis: Vysoce kvalitní Moringa od Iswari je pěstována na Africkém kontinentě. Po staletí se také používá v ajurvédské medicíně.
Kakaové boby od Iswari jsou sušená semena nepražených kakaových plodů. Díky jejich šetrnému zpracování při nízkých teplotách (bez pražení) jsou v nich zachovány všechny bohaté nutriční látky.
Snídaňová směs je specifická tím, že je živou stravou (raw). Ingredience nejsou zpracovávány při vyšší teplotě než 42 C.
Snídaňová směs je specifická tím, že je živou stravou (raw). Ingredience nejsou zpracovávány při vyšší teplotě než 42 C.
Kakaové boby od Iswari jsou sušená semena kakaových plodů. Díky jejich šetrnému zpracování při nízkých teplotách (bez pražení) jsou v nich zachovány všechny bohaté nutriční látky.
Jedinečná vyvážená směs konopného-rýžového-hrachového proteinu, která je tzv. kompletním proteinem.
Len je jednoletá kulturní rostlina pocházející z jihovýchodní Asie známý jako zdroj textilu, ale málo se ví o jeho skvělých vlastnostech jako potraviny.