Český celer ve sladkokyselém nálevu. Chuťově bohatá příloha i ingredience pro přípravu studené kuchyně.
Voňavá BIO mateřídouška vypěstovaná v Bílých Karpatech. Obsahuje éterické oleje, silice, třísloviny a hořčiny. Sirup mimo jiné podporuje normální funkce dýchacího a trávícího systému a je už od dávných dob součástí domácí lékárny.Můžete s ním buď sladit čaj či kávu nebo jej přidávat do vody.
BIO patizonky pěstujeme na našich polích v Bílých Karpatech, a to bez použití jakýchkoliv pesticidů. Sklízíme je brzy ráno, kdy z plodů odstraníme květy a během pár hodin se již koupou v BIO sladkokyselém nálevu. Jsou velmi atraktivní svým vzhledem a chutí připomínají okurčičky.
Celá nakládaná BIO zelená rajčátka ve skladkokyselém nálevu. Vynikající a neobvyklá příloha!
Vynikající křupavá čalamáda z našich BIO zelených rajčátek, cibule, zelí a červené papriky. Příjemně sladkokyselá.
V láhvi obdržíte lahodnou chuť okurků, vypěstovaných s láskou na jihu Moravy, a to bez jakýchkoliv pesticidů.
Kvalitní, delikátní a se speciálním nálevem – to jsou horňácké BIO Patizonky v megabalení.Sklenice plná sluníček z jihu Moravy.
BIO sádlo škvařené z vepříků z ekologického chovu z jihu Moravy. Vepříci jsou krmeni výhradně BIO krmivem a chováni s volným pohybem a přístupem ven. Sádlo je dodáváno ve skleničce, uzavřené pergamenovým papírem a gumičkou. Takto překryté je proto, aby mohlo sádlo dýchat.
Mořská hrubozrnná sůl ochucená naší bazalkou. Tato sůl vám pomůže s dobrým trávením pokrmů a dá jim krásnou vůni bazalky.
Kdoule, kdysi běžné ovoce, dnes spíše ojedinělé. Krásně voní po citrusech a vanilce. Mají řadu zdravotních benefitů, ale konzumují se až po převaření. Známé též jako Venušina jablíčka . Z ekosadů Bílých Karpat.
Čínský velkoplodý hloh užívaný v zemi původu jako ovoce i lék Jedná se o první sklizně ze sadu na naší ekofarmě.
Krabice L s průhledným víkem a vystýlkou obsahuje dobroty pro milovníky sladkokyselých křupavých pochutin. Vše z jihu Moravy. Velmi dekorativně zabaleno.
Atraktivní příchutě manga, broskve, třešně, maliny, jablka a hroznu si vychutnáte v nových tvarech a barvách jednorožců! Všechny tyto příchutě jsou přírodní, stejně tak jako použité barvičky.
BIO mišpulová povidla se pro svou příjemnou sladkokyselou chuť mohou konzumovat přímo jako pomazánka na chleba či jiné pečivo. Neuděláte chybu, když je přidáte do buchet, koláčů, mléčných i obilných kaší, pohárů, zmrzliny apod.
Skvělý salátek ze zelených BIO rajčátek a cibule. Příjemně sladkokyselý, výborný k sýrům nebo do sendvičů.