Známý také pod starým názvem Gjetost (kozí sýr). Tento norský sýr je spíše zvláštností. Vyrábí se ze syrovátky, má hnědou barvu a připomíná spíše karamel. V Norsku se tento sladký sýr Gudbrandsdalen často jí k snídani s teplým čajem.
Známý také pod starým názvem Gjetost (kozí sýr). Tento norský sýr je spíše zvláštností. Vyrábí se ze syrovátky, má hnědou barvu a připomíná spíše karamel. V Norsku se tento sladký sýr Gudbrandsdalen často jí k snídani s teplým čajem.
Známý také pod starým názvem Gjetost (kozí sýr). Tento norský sýr je spíše zvláštností. Vyrábí se ze syrovátky, má hnědou barvu a připomíná spíše karamel. V Norsku se tento sladký sýr Gudbrandsdalen často jí k snídani s teplým čajem.
Známý také pod starým názvem Gjetost (kozí sýr). Tento norský sýr je spíše zvláštností. Vyrábí se ze syrovátky, má hnědou barvu a připomíná spíše karamel. V Norsku se tento sladký sýr Gudbrandsdalen často jí k snídani s teplým čajem.
Známý také pod starým názvem Gjetost (kozí sýr). Tento norský sýr je spíše zvláštností. Vyrábí se ze syrovátky, má hnědou barvu a připomíná spíše karamel. V Norsku se tento sladký sýr Gudbrandsdalen často jí k snídani s teplým čajem.
Známý také pod starým názvem Gjetost (kozí sýr). Tento norský sýr je spíše zvláštností. Vyrábí se ze syrovátky, má hnědou barvu a připomíná spíše karamel. V Norsku se tento sladký sýr Gudbrandsdalen často jí k snídani s teplým čajem.
Známý také pod starým názvem Gjetost (kozí sýr). Tento norský sýr je spíše zvláštností. Vyrábí se ze syrovátky, má hnědou barvu a připomíná spíše karamel. V Norsku se tento sladký sýr Gudbrandsdalen často jí k snídani s teplým čajem.
Známý také pod starým názvem Gjetost (kozí sýr). Tento norský sýr je spíše zvláštností. Vyrábí se ze syrovátky, má hnědou barvu a připomíná spíše karamel. V Norsku se tento sladký sýr Gudbrandsdalen často jí k snídani s teplým čajem.
Známý také pod starým názvem Gjetost (kozí sýr). Tento norský sýr je spíše zvláštností. Vyrábí se ze syrovátky, má hnědou barvu a připomíná spíše karamel. V Norsku se tento sladký sýr Gudbrandsdalen často jí k snídani s teplým čajem.
Známý také pod starým názvem Gjetost (kozí sýr). Tento norský sýr je spíše zvláštností. Vyrábí se ze syrovátky, má hnědou barvu a připomíná spíše karamel. V Norsku se tento sladký sýr Gudbrandsdalen často jí k snídani s teplým čajem.
Známý také pod starým názvem Gjetost (kozí sýr). Tento norský sýr je spíše zvláštností. Vyrábí se ze syrovátky, má hnědou barvu a připomíná spíše karamel. V Norsku se tento sladký sýr Gudbrandsdalen často jí k snídani s teplým čajem.
Geitost nebo Gjetost je norský výraz pro kozí sýr . Tento název odkazuje na původ charakteristického hnědého sýra, který se dříve vyráběl ze syrovátky z kozího mléka. Díky své mírně nasládlé chuti je v Norsku oblíbený jako snídaně.