Toto ghíčko je vyráběné z českého másla. Je důkladně přepouštěné na výživově bohatý tuk, který má vysoký kouřový bod a dlouhou dobu trvanlivosti.
Je jednou z nejoblíbenějších ingrediencí bezlepkového pečení. Vyrábí se z loupaných nebo-li blanšírovaných mandlí, které jsou namlety do velmi jemné konzistence.
Ovesná bezlepková mouka je vyrobena z celozrnných ovesných vloček zbavených lepku. Mouka je velmi bohatá na rozpustnou i nerozpustnou vlákninu a upečete z ní výborné ovesné sušenky.
Pistácie oblého tvaru, jemně solené a s přirozeně otevřenou skořápkou. Překvapí vás intenzivní chutí a křupavostí. My navíc zaručujeme minimálně 48% podíl jader.
Olej využijete v teplé i studené kuchyni a je vhodný na smažení. Olej je RAW a vyrábí se lisováním za studena. Kokosový olej je považovaný za zdravý rostlinný tuk, který se dá využít na vaření, pečení nebo se může přímo aplikovat na pokožku a do vlasů. Olej je bohatý na středně dlouhé mastné kyseliny, což je druh nasycených tuků. Tělo si je velmi snadno přemění na energii a neukládá si je do tuků. Mastným kyselinám v kokosáči dominuje kyselina laurová. Náš kokosový olej je RAW, BIO, 100% přírodní a za st