Popis:Elektrický brus na nože od Graef s diamantovými kotouči.Tři různě hrubé stupně hrubosti: přebroušení, ostření a obtahování pro maximálně ostré nože. Technické parametry:Rozměry: 225 x 80 x 110 mmPřipojení: 230 VPříkon: 65 WHmotnost: 2 kgdiamantové brousky
Popis: Manuální – profesionální nářezový stroj špičkové kvality od firmy GRAEF. Součástí stroje je zařízení na broušení nože. Model EURO 2500 Teflon - pro krájení sýrů - se speciální teflonovou úpravou nože. Technické parametry: Druh pohonu: šnekový Uložení stolu: vodorovné Napájení/Příkon: 230V/300W Průměr nože: 250 mm / hladký Maximální řez (v x š): 165 x 230 mm Nastavení síly řezu: 0 - 15 mm Rozměry (š x
Nářezový stroj Graef CONCEPT 30 S - CERA 3 pro profesionální použití s hladkým, ocelovým nožem o průměru 300 mm.
Nářezový stroj Graef CONCEPT 30 - CERA 3 pro profesionální použití s hladkým, ocelovým nožem o průměru 300 mm.
Nářezový stroj Graef CONCEPT 30 pro profesionální použití s hladkým, ocelovým nožem o průměru 300 mm.
Nářezový stroj Graef CONCEPT 25 S - CERA 3 pro profesionální použití s hladkým, ocelovým nožem o průměru 250 mm.
Nářezový stroj Graef CONCEPT 25 - CERA 3 pro profesionální použití s hladkým, ocelovým nožem o průměru 250 mm.
Nářezový stroj Graef C 20 CLASIC se zubatým nerezovým nožem o průměru 170 mm s nepřilnavým povrchem.
Nářezový stroj Graef CONCEPT 25S pro profesionální použití s hladkým, ocelovým nožem o průměru 250 mm.
Nářezový stroj Graef CONCEPT 25 pro profesionální použití s hladkým, ocelovým nožem o průměru 250 mm.
Brus na nože CC 120 - Chef's Choice je určený především pro řeznictví, gastroprovozy a domácnosti. Elektrický brus s diamantovými a keramickými kotouči brousí ve třech stupních: 1.Stupeň - Broušení ostří (Diamantový kotouč) 2.Stupeň - Vytahování ostří (Diamantový kotouč) 3. Stupeň - ...
Elektrický dvoustupňový ostřič s kotoučky s technickými diamanty. První stupeň se používá k ostření, druhý k obtahování a leštění. Ostření prostřednitvím diamantů je jemné, rychlé a přesné. Při práci s ostřičem CC-105 nehrozí přehrátí a změkčení ani ztvrdnutí materiálu. Tato technologie vašim nožům...
Nářezový stroj GRAEF CLASSIC C20 (zubatý nůž), manuální, domácnost a lehký provoz. Potřebujete nakrájet uzeniny, salámy případně i sýry a pečivo? S manuálním nářezovým strojem C 20 CLASIC od německé firmy Graef to není žádný problém. Požadovanou sílu řezu si můžete libovolně a snadno nastavit od 0 do 20 mm. O řez se postará zubatý.
Nářezový stroj GRAEF MASTER M23 (hladký nůž), manuální, domácnost a lehký provoz. Potřebujete nakrájet uzeniny, salámy, šunku či pečivo? S manuálním nářezovým strojem MASTER M 23 od německé firmy Graef to není žádný problém. Požadovanou sílu řezu si můžete libovolně a snadno nastavit od 0 do 20 mm. O řez se postará hladký...
Potřebujete nakrájet či naporcovat uzeniny, salámy nebo sýry? S manuálním nářezovým strojem BI 1920 DE od německé firmy Graef to není žádný problém. Požadovanou sílu řezu si můžete libovolně a snadno nastavit od 0 do 15 mm. O řez se postará hladký...