Rýžové víno je určeno k dochucení čínských pokrmů, kterým dodává specifickou a nezaměnitelnou chuť, né k pití.
Kvalitní čínské jídelní hůlky s možností opakovaného použití. Součástí jsou stylové dřevěné podložky pod hůlky.
Kvalitní čínské jídelní hůlky s možností opakovaného použití. Součástí jsou podložky pod hůlky se asijskou kočickou pro štěstí.
Edamame jsou nezralé sójové boby, které se také někdy označují názvem “sladké sójové boby”. Edamame od Golden Turtle jsou již pražené a obalené ve wasabi tak, aby by se dali pojídat jako pochutina stejně jako např. praže…
Arašídy neboli buráky jsou pochutina bohatá na zdravé tuky a bílkoviny. Nesolená varianta je vhodná spíše do kuchyně jako přísada při vaření. Arašídy se přidávají do salátů, můžete si z nich udělat pomazánku a také …
Kokosové mléko je bohaté na vitaminy, minerální látky a bílkoviny. Jedná se o šťávu z kokosového ořechu a jeho jemně rozemletou dužinu, která vytváří hustou mléčnou tekutinu. Používá se dobře vychlazené jako nápoj nebo j…
Kokosové mléko je bohaté na vitaminy, minerální látky a bílkoviny. Jedná se o šťávu z kokosového ořechu a jeho jemně rozemletou dužinu, která vytváří hustou mléčnou tekutinu. Používá se dobře vychlazené jako nápoj nebo j…
Obalovací směs podobná strouhance vytváří výtečnou křupavou krustu a používá se zejména k obalení masa, ryb a mořských plodů. K obalení pankem se využije trojobalu jako u strouhanky.
Obalovací směs podobná strouhance vytváří výtečnou křupavou krustu a používá se zejména k obalení masa, ryb a mořských plodů. K obalení pankem se využije trojobalu jako u strouhanky.
Zázvor, který se podává k suši. Má sladkokyselou chuť.
Jidášovo ucho - černá houba, která je v asijské kuchyni nepostradatelnou ingrediencí. Je ceněná pro svou křupavost a pevnou konsistenci. Využívají se k vytváření tmavých kontrastů ve světlých nebo barevných pokrmech a ne…
Zázvor, který se podává k suši. Má sladkokyselou chuť, naproti růžovému je tento zázvor mírnější.
Extra pikantní dochucovací pasta složená z chili papriček a soli, vhodná pro přípravu asijských jídel.
Jasmínová rýže je podobná rýži basmati, ale má velice lepivou strukturu. Tato voňavá rýže se používá nejčastěji v asijské kuchyni a pěstuje se v Thajsku. Kromě toho, že má žlutohnědou barvu a ovesnou vůni, snižuje hladin…
Delikátní křupavá pochoutka vyrobená ze smažené cibule vhodná jako náhrada klasické smažené cibule, na posypání salátů, do rýže, do polévky, na posypání bramborové kaše, na posypání knedlíků, do guláše, na párek v rohlík…