Giesser

Škrabka pro levou i pravou ruku

Škrabka pro levou i pravou ruku

Škrabka pro levou i pravou ruku -černá délka 60 mm

koupit
Pinzeta - 300 mm

Pinzeta - 300 mm

Nerezová pinzeta pro servírování, aranžování nebo např. otáčení grilovaných pokrmů na grilu nebo pánvi. Délka: 300 mm

koupit
Nůž vykosťovací 13 cm - žlutý

Nůž vykosťovací 13 cm - žlutý

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení...

koupit
Nůž vykosťovací 13 cm - černý

Nůž vykosťovací 13 cm - černý

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 13.

koupit
Nůž vykosťovací 16 cm - žlutý

Nůž vykosťovací 16 cm - žlutý

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení...

koupit
Nůž vykosťovací 16 cm - černý

Nůž vykosťovací 16 cm - černý

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení...

koupit
Nůž vykosťovací 18 cm - žlutý

Nůž vykosťovací 18 cm - žlutý

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení...

koupit
Nůž vykosťovací 18 cm - černý

Nůž vykosťovací 18 cm - černý

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení...

koupit
Nůž na maso 18 cm - žlutý

Nůž na maso 18 cm - žlutý

Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti rzi. Výrobek se skvěle hodí do domácí i profesionální kuchyně. Neklouzavá...

koupit
Nůž na maso 18 cm - černý

Nůž na maso 18 cm - černý

Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti rzi. Výrobek se skvěle hodí do domácí i profesionální kuchyně. Neklouzavá...

koupit
Nůž na maso 21 cm - černý

Nůž na maso 21 cm - černý

Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti rzi. Výrobek.

koupit
Nůž na maso 24 cm - žlutý

Nůž na maso 24 cm - žlutý

Nůž na maso GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli, která dosahuje tvrdosti 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Rukojeť z neklouzavého plastu umožňuje pohodlný úchop při krájení a brání...

koupit
Nůž na maso 24 cm - černý

Nůž na maso 24 cm - černý

Nůž na maso GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli, která dosahuje tvrdosti 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Rukojeť z neklouzavého plastu umožňuje pohodlný úchop při krájení a brání...

koupit
Nůž na maso 18 cm - modrý

Nůž na maso 18 cm - modrý

Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti rzi. Výrobek se skvěle hodí do domácí i profesionální kuchyně. Neklouzavá...

koupit
Nůž na maso 24 cm - modrý

Nůž na maso 24 cm - modrý

Nůž na maso GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli, která dosahuje tvrdosti 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Rukojeť z neklouzavého plastu umožňuje pohodlný úchop při krájení a brání...

koupit