Rýžové nudle široké 5 mm - základ asijské kuchyně.
Rýžové nudle 1 mm široké - základ asijské kuchyně.
Rýžové nudle 4 mm široké - základ asijské kuchyně.
Rýžová mouka se vyrábí z rýže speciálním postupem. Využívá se především k přípravě sladkých, nepečených dezertů. Je vynikající surovinou pro pečení bezlepkových sušenek, dortů a nekynutých buchet. Anebo vhodná pro zahušť…
Škrob je vhodný pouze pro tepelné zpracování, např. na přípravu slaných i sladkých těst, na zahušťování polévek a omáček nebo také například na obalování masa a ryb. Tapiokový škrob můžete používat samostatně nebo v komb…
Rýžové nudle se hodí se na přípravu hlavních jídel ve woku ale také do polévek.
Rýžové nudle se hodí se na přípravu hlavních jídel ve woku ale také do polévek.