Káva, ze které je cítit láska, se kterou ji ručně sbírají kolumbijské ženy. Její velmi jemnou aciditu vyvažují tóny mléčné čokolády a cukrové třtiny. Přijde k chuti těm, kteří dávají přednost jiskřivějším kávám. Stupeň pražení: tmavé, vhodné pro přípravu espressa
Káva, ze které je cítit láska, se kterou ji ručně sbírají kolumbijské ženy. Její velmi jemnou aciditu vyvažují tóny mléčné čokolády a cukrové třtiny. Přijde k chuti těm, kteří dávají přednost jiskřivějším kávám. Stupeň pražení: tmavé, vhodné pro přípravu espressa
Káva, ze které je cítit láska, se kterou ji ručně sbírají kolumbijské ženy. Její velmi jemnou aciditu vyvažují tóny mléčné čokolády a cukrové třtiny. Přijde k chuti těm, kteří dávají přednost jiskřivějším kávám. Stupeň pražení: tmavé, vhodné pro přípravu espressa
Káva, ze které je cítit láska, se kterou ji ručně sbírají kolumbijské ženy. Její velmi jemnou aciditu vyvažují tóny mléčné čokolády a cukrové třtiny. Přijde k chuti těm, kteří dávají přednost jiskřivějším kávám. Stupeň pražení: tmavé, vhodné pro přípravu espressa
Káva, ze které je cítit láska, se kterou ji ručně sbírají kolumbijské ženy. Její velmi jemnou aciditu vyvažují tóny mléčné čokolády a cukrové třtiny. Přijde k chuti těm, kteří dávají přednost jiskřivějším kávám. Stupeň pražení: tmavé, vhodné pro přípravu espressa
Káva, ze které je cítit láska, se kterou ji ručně sbírají kolumbijské ženy. Její velmi jemnou aciditu vyvažují tóny mléčné čokolády a cukrové třtiny. Přijde k chuti těm, kteří dávají přednost jiskřivějším kávám. Stupeň pražení: tmavé, vhodné pro přípravu espressa
Téhle kávě přezdíváme „miláček davů“. Díky svým sladkým tónům si získá i ty, kteří si svou kávu neumějí představit bez mléka. Když si ho do ní ale přece jen přidáte, ať už to klasické nebo rostlinné, na svém kouzlu rozhodně nic neztratí. Stupeň pražení: středně, vhodné pro přípravu v pákovém espressu
Téhle kávě přezdíváme „miláček davů“. Díky svým sladkým tónům si získá i ty, kteří si svou kávu neumějí představit bez mléka. Když si ho do ní ale přece jen přidáte, ať už to klasické nebo rostlinné, na svém kouzlu rozhodně nic neztratí. Stupeň pražení: středně, vhodné pro přípravu v pákovém espressu
Téhle kávě přezdíváme „miláček davů“. Díky svým sladkým tónům si získá i ty, kteří si svou kávu neumějí představit bez mléka. Když si ho do ní ale přece jen přidáte, ať už to klasické nebo rostlinné, na svém kouzlu rozhodně nic neztratí. Stupeň pražení: středně, vhodné pro přípravu v pákovém espressu
Téhle kávě přezdíváme „miláček davů“. Díky svým sladkým tónům si získá i ty, kteří si svou kávu neumějí představit bez mléka. Když si ho do ní ale přece jen přidáte, ať už to klasické nebo rostlinné, na svém kouzlu rozhodně nic neztratí. Stupeň pražení: středně, vhodné pro přípravu v pákovém espressu
Téhle kávě přezdíváme „miláček davů“. Díky svým sladkým tónům si získá i ty, kteří si svou kávu neumějí představit bez mléka. Když si ho do ní ale přece jen přidáte, ať už to klasické nebo rostlinné, na svém kouzlu rozhodně nic neztratí. Stupeň pražení: středně, vhodné pro přípravu v pákovém espressu
Téhle kávě přezdíváme „miláček davů“. Díky svým sladkým tónům si získá i ty, kteří si svou kávu neumějí představit bez mléka. Když si ho do ní ale přece jen přidáte, ať už to klasické nebo rostlinné, na svém kouzlu rozhodně nic neztratí. Stupeň pražení: středně, vhodné pro přípravu v pákovém espressu
Téhle kávě přezdíváme „miláček davů“. Díky svým sladkým tónům si získá i ty, kteří si svou kávu neumějí představit bez mléka. Když si ho do ní ale přece jen přidáte, ať už to klasické nebo rostlinné, na svém kouzlu rozhodně nic neztratí. Stupeň pražení: středně, vhodné pro přípravu v pákovém espressu
Téhle kávě přezdíváme „miláček davů“. Díky svým sladkým tónům si získá i ty, kteří si svou kávu neumějí představit bez mléka. Když si ho do ní ale přece jen přidáte, ať už to klasické nebo rostlinné, na svém kouzlu rozhodně nic neztratí. Stupeň pražení: středně, vhodné pro přípravu v pákovém espressu
Téhle kávě přezdíváme „miláček davů“. Díky svým sladkým tónům si získá i ty, kteří si svou kávu neumějí představit bez mléka. Když si ho do ní ale přece jen přidáte, ať už to klasické nebo rostlinné, na svém kouzlu rozhodně nic neztratí. Stupeň pražení: středně, vhodné pro přípravu v pákovém espressu