F.Bačík (Kakaové produkty)

Kakaový prášek natural (snížený podíl tuku) BIO 500g, Troubelice

Kakaový prášek natural (snížený podíl tuku) BIO 500g, Troubelice

Je produkt z nepražených bobů, který vzniká lisováním kakaové hmoty. Při tomto procesu se oddělí kakaové máslo cca 45% a tomu, co zůstane, se říká kakaový koláč  (torta, Cocoa, cake). Kakaový koláč obsahuje 10 až 12 % kakaového másla. Po rozemletí koláče vzniká kakaový prášek. Použití: pečení (dorty, buchty), na kakaové nápoje, čokoládové výrobky, pro cukráře, pekaře, atd. Složení: Kakaový prášek natural odtučněný Skladování: Skladujte v suchu, trvanivost až 5let

koupit
Kakaová hmota (zlomky 100% čokolády) 500g, Troubelice

Kakaová hmota (zlomky 100% čokolády) 500g, Troubelice

Jedná se o čistou kakaovou hmotu, vyráběnou z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou. 100% Kakaová hmota vzniká mletím sušených nebo pražených kakaových bobů ve speciálních mlýnech, obsahuje cca 53% kakaového másla. Použití: k přímé konzumaci, bývá označována jako tzv. 100% čokoláda . Jinak je vhodná k pečení a vaření nejen sladkých pokrmů. Složení: Kakaová hmota s obsahem 53% kakaového másla (= 100% čokoláda) Skladování: Skladujte v

koupit
Kakaová hmota (zlomky 100% čokolády) 1kg, Troubelice

Kakaová hmota (zlomky 100% čokolády) 1kg, Troubelice

Jedná se o čistou kakaovou hmotu, vyráběnou z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou. 100% Kakaová hmota vzniká mletím sušených nebo pražených kakaových bobů ve speciálních mlýnech, obsahuje cca 53% kakaového másla. Použití: k přímé konzumaci, bývá označována jako tzv. 100% čokoláda . Jinak je vhodná k pečení a vaření nejen sladkých pokrmů. Složení: Kakaová hmota s obsahem 53% kakaového másla (= 100% čokoláda) Skladování: Skladujte v

koupit
Kakaové máslo 1kg, Troubelice

Kakaové máslo 1kg, Troubelice

Kakaové máslo je dodávané natural nedeodorizované (není ani částečně zbavené vůně) ve zlomcích. Lisováním rozdrcených kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo. Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě. Navíc neobsahuje žádný cholesterol a obsahuje méně kalorií oproti běžně používaným tukům. Výhodou kakaového másla je jeho odolnost vůči vysokým teplotám (cca 200°C). Má velice jemnou čokoládovou chuť a vůni. Kakaové boby jsou nabité antioxidanty, vitamíny a

koupit
Kakaové máslo BIO 1kg, Troubelice

Kakaové máslo BIO 1kg, Troubelice

Kakaové máslo BIO je dodávané natural nedeodorizované (není ani částečně zbavené vůně) ve zlomcích. Lisováním rozdrcených kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo. Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě. Navíc neobsahuje žádný cholesterol a obsahuje méně kalorií oproti běžně používaným tukům. Výhodou kakaového másla je jeho odolnost vůči vysokým teplotám (cca 200°C). Má velice jemnou čokoládovou chuť a vůni. Kakaové boby jsou nabité antioxidanty, vitamíny a

koupit
Kakaová hmota BIO (zlomky 100% čokolády) 1kg, Troubelice

Kakaová hmota BIO (zlomky 100% čokolády) 1kg, Troubelice

ČISTÁ BIO KAKAOVÁ HMOTA, VYROBENÁ Z VÝJIMEČNÝCH EKVÁDORSKÝCH KAKAOVÝCH BOBŮ.  100% Kakaová hmota vzniká mletím nepražených kakaových bobů ve speciálních mlýnech, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.  Dá se použít k přímé konzumaci, bývá označována jako tzv. 100% čokoláda v surovém stavu . Jinak je vhodná k pečení a vaření nejen sladkých pokrmů. Po rozpuštění na jazyku cítíte kousky kakaových bobů. POZN.: Při výrobě kakaových

koupit
Kakaové máslo deodorizované 500g, Troubelice

Kakaové máslo deodorizované 500g, Troubelice

Kakaové máslo deodorizované (zbavené vůně) ve zlomcích. Lisováním rozdrcených kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo. Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě. Navíc neobsahuje žádný cholesterol a obsahuje méně kalorií oproti běžně používaným tukům. Výhodou kakaového másla je jeho odolnost vůči vysokým teplotám (cca 200°C). Má velice jemnou čokoládovou chuť. Kakaové boby jsou nabité antioxidanty, vitamíny a minerály a neobsahují lepek. Kakao obsahuje

koupit
Kakaový nápoj se třtinovou šťávou BIO 800g, Troubelice

Kakaový nápoj se třtinovou šťávou BIO 800g, Troubelice

Kakaový nápoj v prášku, který je slazený BIO třtinovou šťávou, která obsahuje spoustu minerálních látek a je vhodná při stavech vyčerpání. Vyrobeno v ČR. Pravé kakao , které neobsahuje lecitin ani konzervanty. Složení: částečně odtučněný kakaový prášek s obsahem 10% kakaového másla, třtinová šťáva Panela Bio. Podíl kakaové sušiny 35%. Energetická tabulka: Doporučený způsob přípravy: 250 ml mléka ohřejeme na teplotu cca 40°C a vyšší, přidáme dle chuti 2-3 kávové lžičky instantního kakaa a pečlivě

koupit
Mouka banánová (ovocná) 1kg, Troubelice

Mouka banánová (ovocná) 1kg, Troubelice

Složení: banány Použití: k přípravě slaných a sladkých pokrmů, na pečení a vaření Původ: Ekvádor

koupit