Opravdu vydatná polévka z hovězích drštěk, doměkka uvařených v hovězím vývaru na cibulovo-paprikovém základu. NÁŠ TIP! Doplňte tuto tradiční vydatnou polévku svým oblíbeným pečivem. Skvěle vás tak zasytí na dlouhé hodiny jako hlavní chod. Trvanlivost...
Vydatná svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Maso je orestované na cibulce a paprice, zalité hovězím vývarem. Polévka je dochucená majoránkou a česnekem Trvanlivost až 10 let SLOŽENÍ obsahuje: hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti),...
Základem polévky je pomalu tažený vývar s kvalitní kořenovou zeleninou a kousky libového kuřecího masa. NÁŠ TIP! Polévku můžete doplnit nudlemi, vašimi oblíbenými polévkovými těstovinami nebo kapáním (zavářkou). Jeho sílu oceníte i při nachlazení neb...
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou. NÁŠ TIP! Tuto oblíbenou polévku můžete na talíři dozdobit lžící zakysané smetany. Tato polévka je oblíbená u dětí a vegetariánů. Trvanlivost až 10 let SLOŽENÍ obsahuje: voda, ra...
Vepřová plec v paprikové omáčce na cibulovém základu je rovnocennou variantou klasického guláše. Stejně tak je k němu jako příloha nejlepší knedlík nebo chléb. Trvanlivost až 10 let SLOŽENÍ obsahuje: vepřová plec (33 %), hovězí vývar (voda, hovězí ma...
Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření je rovnocennou variací svíčkové na smetaně, avšak s libovým plátkem vepřové kýty. Trvanlivost až 10 let SLOŽENÍ obsahuje: vepřová kýta (33 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), ko...
Špikovaný hovězí plátek s omáčkou na cibulovém základu s výraznou chutí nakládaných okurek. Vhodná příloha je rýže nebo knedlík. Trvanlivost až 10 let SLOŽENÍ obsahuje: hovězí maso zadní (33 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), cibule, okurk...
Na másle restované čerstvé žampiony s krémovou smetanovou omáčkou. Vhodné pro vegetariány. NÁŠ TIP: Ideální s celozrnnou rýží nebo těstovinami. Trvanlivost až 10 let SLOŽENÍ obsahuje: žampiony (50 %), smetana, mléko, cibule, řepkový olej, rýžová mouk...
Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině s bramborem a hlávkovým zelím, zjemněná smetanou. Trvanlivost až 10 let SLOŽENÍ obsahuje: hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), hovězí maso př...
Šťavnaté vepřové maso s fazolemi, které jsou dušené na základu z cibule, rajčat a paprik.Výborné jídlo pro chalupáře a chataře, které vás opravdu zasytí. Trvanlivost až 10 let SLOŽENÍ obsahuje: fazole černé (50 %), vepřové maso plec (25 %), lečo (raj...
Kousky masa z krůtích stehen dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. NÁŠ TIP! Maso je chutné i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek, omáček a salátů. Trvanlivost až 10 let SLOŽENÍ obsahuje: krůtí stehenní maso be...
Kousky hovězí plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. NÁŠ TIP! Maso je chutné i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek, omáček a salátů. Trvanlivost až 10 let SLOŽENÍ obsahuje: hovězí plec (99 %), sůl kamenná...
Hovězí kulatá plec z mladého býčka z českých chovů. 24h marinovaná a pomalu pečená. Na přípravu 150g použito 230g masa. 64g bílkovin a pouze 21g tuku v jedno balení. Trvanlivost až 10 let SLOŽENÍ obsahuje: hovězí zadní loupaná plec (99 %), sůl kamenn...
Marinované krůtí prso, pomalu pečené, krájené na tenké plátky. Vhodné pro přidání do salátů nebo do sendviče (bagety). Na přípravu 150 g bylo použito 230 g masa. Trvanlivost až 10 let SLOŽENÍ obsahuje: krůtí prsa (99 %), sůl kamenná, hořčice (pitná v...
Libové kousky hovězího masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, dochucené česnekem a majoránkou, doplněné opečenými brambory. Trvanlivost až 10 let SLOŽENÍ obsahuje: brambory (40 %), hovězí maso přední (24 %), hovězí výv...