Kousky hovězí plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Maso ve vlastní šťávě je unikátní svojí univerzálností v použití. Maso je už tepelně upravené, tudíž ho můžete bez problémů okamžitě konzumovat, použít jako základ pro hlavní jídlo či z něj udělat vynikající paštiku. Bez konzervantů, bez alergenů, bez lepku z toho nejkvalitnějšího hovězího masa od lokálních dodavatelů.
Nejoblíbenější a nejprestižnější jídlo české kuchyně připravené podle osvědčené receptury. Zadní hovězí maso je prošpikované, dušené doměkka v zeleninovém základu z mrkve, petržele, celeru a cibule, ochucené bobkovým listem, tymiánem a novým kořením. Omáčka zahušťujeme smetanou a bezlepkovou moukou.
Naše nejprodávanější a poctivá gulášová polévka rychle zasytí a zahřeje. Zapomeňte na instantní náhražky, vychutnejte si pravou chuť domácí gulášové polévky. Charakteristickou chuť ji dodává vynikající dušené hovězí maso, paprika, česnek a cibule.Vyrobeno bez lepku, alergenů, konzervačních látek. Zdravé a rychlé jídlo.
Ostré pokrmy v současnosti dobývají kulinářský svět. Proto i my jsme pro vás připravili pálivé jídlo, které ocení především milovníci pikantních jídel. Kousky vepřové kýty a krůtího masa v ostré omáčce se špekem, cibulí, žampiony a feferonkami. Bez konzervantů, bez éček , bez alergenů, bez lepku!
Tradiční české jídlo, které nejlépe chutná na výletě v přírodě. Kousky předního hovězího masa dušené v cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je zahuštěná bezlepkovou moukou, dochucená česnekem, majoránkou a pepřem. Pokud máte rádi ostřejší guláš, přidejte pálivou papriku. Bez lepku, konzervačních látek, bez alergenů.
Původem ruské jídlo, které se rozšířilo do celého světa díky své výtečné a nezaměnitelné chuti. Zadní hovězí maso nakrájené na nudličky, dušené doměkka se smetanou a žampiony, ochucené rajčatovým protlakem, máslem a citronem. Neváhejte ochutnat poctivou východní kuchyni bez konzervantů a lepku.
Nejkvalitnější kousky z jelení plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Zvěřina má řadu výhod, pro které ji mnozí labužníci vyhledávají. Maso má nezaměnitelnou chuť zvěřiny, vysoký obsah bílkovin, málo tuku. Zvěřina patří mezi dobře stravitelná masa a jelení maso je navíc dietní. Delikatesa na doma či na cesty. Bez alergenů a lepku.
Plátky z krůtího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Tepelně upravené maso, které stačí ochutit podle vlastní chuti a podávat s přílohou. Pravá chuť krůtího masa udělá i z jednoduchého jídla delikatesu. Bez alergenů a lepku jen z nejlepšího masa od lokálního dodavatele.
Jasný favorit dětí a všech milovníků omáčkových jídel. Pokrm připravujeme ze šťavnatých kousků kuřecího masa dušených na cibulovém základu, s paprikovou omáčkou, která je zjemněná smetanou. K tomuto jídlu se hodí prakticky jakákoliv příloha.
Šťavnaté kousky kuřecího masa v omáčce se směsí z pečlivě vybrané zeleniny (kukuřice, fazole, hrášek). Fazole jsou vydatným zdrojem vlákniny a bílkovin, zároveň obsahují minimum tuku. Rychle zasytí a dodají potřebné látky. Vhodný pokrm pro děti nebo osoby dodržující redukční dietu. Bez přílohy je pokrm vhodný pro redukci váhy.
Kousky z kuřecího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Uvařené maso vhodné k rychlé přípravě jídla. Stačí uvařit těstoviny či jinou přílohu a přidat zeleninu podle vlastní chuti. Bez alergenů a lepku vždy připraveno ve Vaší spižírně!
Pravá krémová rajská omáčka postrachem kuchyně? Nikoliv. Naše rajská uspokojí i ty nejmlsnější jazýčky. Libové plátky hovězího masa v báječné sladkokyselé rajské omáčce. Tohle jídlo si rychle získá vaši přízeň.
Boloňské špagety se zpravidla připravují z toho, co dům dá. My jsme je pro vás připravili pouze z vybraných surovin, které vytváří jedinečnou chuť italské kuchyně. Opečené mleté maso je dochucené rajčatovou omáčkou s osmaženou cibulkou a decentně okořeněné oreganem.
Jeho složitá příprava vám nyní zabere jenom několik minut, aniž byste byli ochuzeni o chuťový zážitek tohoto lahodného pokrmu. Zadní hovězí plátek je potřený hořčicí, pokladený uvařeným vejcem, okurkou a špekem, zatočený a dušený doměkka. Nechte se okouzlit chutěmi rudolfínské Prahy :-)
Kousky vepřové plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Můžete podávat i studené. Vhodné pro přípravu pomazánky na chleba, nebo třeba pro přípravu rychlého vepřového guláše. Stačí přidat nakrájenou cibuli a rozmazat na chleba. Bez alergenů a lepku.