Dijonská hořčice od firmy Emile Noël je vyrobena podle klasické receptury, pouze s přídavkem octa a mořské soli.
Starodávná hořčice od firmy Emile Noël je vyrobena podle klasické receptury, pouze s přídavkem octa, mořské soli a slupek z hořčičného zrna.
Sezamový olej v biokvalitě vhodný k dochucení asijských jídel.
100% bio panenský sezamový olej za studena lisovaný. Sezam pro výrobu tohoto oleje pochází z Burkina Faso a Mali a nese certifikaci „Bio équitable“ (analogie Fair Trade).Olej vhodný pro vegany a bezlepkovou dietu.Tento olej byl extrahován ze sezamových semínek pěstovaných v dodavatelském řetězci v Mali, který zahrnuje více než 5 000 místních zemědělců. Při výrobě oleje jsou kvalitní semena nejprve za studena lisována v lisu bez rozpouštědel nebo chemikálií. Olej se pak několikrát filtruje přes blotovací p
Sezamový olej světle žluté barvy a příjemné oříškové chuti v biokvalitě. Vhodný do studené kuchyně, k dochucení nebo jako masážní olej. Tradiční součást asijských receptů. Původem z africké republiky Mali, certifikovaný označením fair trade.
Mandlový olej v biokvalitě světlé barvy a velmi delikátní chuti. Nejlépe chutná v zálivce a dresinku, kde dobře zvýrazňuje chuť ostatních přísad. Je také velmi oblíbeným masážním a kosmetickým olejem.
Jablečný ocet v biokvalitě se stupněm kyselosti 5°. Skvěle se hodí do studené kuchyně a k dochucení hotových pokrmů. Vyráběn je z jablek z ekologických farem a následně zraje v dubových sudech.
Směs olejů lisovaných za studena. Vhodný pouze do studené kuchyně, například do salátů, zálivek nebo dresinků. Neobsahuje umělé přísady a je vyráběn bez chemických úprav.
Směs olejů lisovaných za studena. Vhodný pouze do studené kuchyně, například do salátů, zálivek nebo dresinků. Neobsahuje umělé přísady a je vyráběn bez chemických úprav.
Řepkový olej tmavě žluté barvy a neutrální chuti v biokvalitě. Lisován za studena bez použití chemikálií. Zvýrazňuje chuť ostatních přísad v jídle.
Olivy obsahují mononenasycené mastné kyseliny a jsou dobrým zdrojem vitaminu E.
Tento první za studena lisovaný olej má silnou chuť. Volba metody ekologického pěstování zaručuje respekt k životnímu prostředí, farmářům a optimální kvalitu chuti. Lze konzumovat ve spojení s olivovým olejem.
Dýňový olej tmavě zelené barvy a silné chuti v biokvalitě. Lze ho míchat s olivovým olejem. Vhodný do studené kuchyně a k dochucení pokrmů. Neobsahuje umělé přísady a je vyráběn bez chemických úprav.
Sójový olej tmavě žluté barvy a silné sójové chuti v biokvalitě. Neobsahuje umělé přísady a je vyráběn bez chemických úprav. Hodí se především do studené kuchyně, zvlášť dobře chutná v dresinku.
Nefiltrovaný panenský olivový olej v biokvalitě. Hodí se skvěle do salátů, zálivek nebo dresinků. Využijete ho i při pečení nebo zapékání. Lze z něj dokonce vyrobit olejový zábal na vysušené vlasy.