Typická thajská omáčka sladkopálivé chuti. Chilli omáčka vynikne nejen s kuřecím masem, krevetami či zeleninou. Ideální na pečení či grilování nebo jako dressing na již hotové pokrmy. Chilli omáčku lze použít místo kečupu či hořčice. Chuť této omáčky je příjemně nasládlá, vyvážená lehkou pikantností. Můžeme doporučit všem, kdo neholdují příliš pálivé kuchyni. Hotová chilli omáčka je připravena ihned k použití na dochucení teplých i studených pokrmů. S touto omáčkou dostanou vaše jídla nový chuťový rozmě
Vynikající na přípravu a nakládání masa i zeleniny. Bez lepku, bez přidaného glutamátu, vhodné i pro vegany.
Polévkové koření je čistě přírodní omáčka s příjemně vyváženou kořeněnou chutí. Je vhodné na přípravu polévek, vývarů s nebo bez vejce, hustých polévek, k přípravě delikatesních čirých polévek se zeleninou, těstovinou, noky, kapáním a celestinskými nudlemi nebo čerstvými bylinkami. Toto polévkové koření se výtečně hodí také k ochucení zeleniny, různých druhů omáček, salátů, pomazánek a k dochucení masitých jídel. Polévkové koření zkrátka nemůže ve vaší kuchyni chybět.
Sójová omáčka je vyrobena čistě přírodní cestou, metodou přírodní fermentace. Tradiční technologie výroby dává této sójové omáčce jedinečnou chuť a dlouhou trvanlivost bez použití jakýchkoliv chemických přísad. Sójová omáčka obsahuje velké množství antioxidantů, je zdraví prospěšná zejména jako prevence kardiovaskulárních chorob. Omáčka dále obsahuje vitamín B12, který je důležitý pro krvetvorbu a nezbytný pro správnou funkci nervového systému. Omáčka je velmi vhodná pro vegany, pro něž je doplnění vitamí
Fitness - bezvaječné těstoviny s mořskými řasami jsou zdravější přílohou oproti běžným vaječným těstovinám, které v sobě kombinují produkty rostlinné i živočišné. Mořské řasy Laminaria japonica pocházejí z Číny, kde jsou známé pod obchodním názvem mořská kapusta, u nás známé též pod názvy kelp a kombu. Jsou přírodním zdrojem organicky vázaného jódu. Z vitamínů obsahují především vitamíny A, B, D, E, K a kyselinu listovou. Mohou vhodně doplnit dnešní stravu, často chudou na vitamíny, minerální látky,
Složení sójových kostek: SÓJOVÁ mouka odtučněná, voda Sójový extrudovaný výrobek, GMO Free Výživové údaje ve 100g výrobku Energetická hodnota314 kcal Energetická hodnota1320 kj Tuky2.4 g z toho: - nasycené mastné kyseliny0.5 g Sacharidy11 g z toho: - cukry5.1 g Vláknina24.9 g Bílkoviny49.7 g Sůl0.01 g
Sójový extrudovaný výrobek Složení: sójová mouka odtučněná, voda Výživové údaje ve 100g výrobku Energetická hodnota314 kcal Energetická hodnota1320 kj Tuky2.4 g z toho: - nasycené mastné kyseliny0.5 g Sacharidy11 g z toho: - cukry5.1 g Vláknina24.9 g Bílkoviny49.7 g Sůl0.01 g
Sójová bílkovina neobsahuje lepek, proto jsou sójové nudličky vhodné pro jedince trpící celiakií. Složení: SÓJOVÁ mouka odtučněná, voda Sójový extrudovaný výrobekZákladní návod na přípravu: obsah sáčku vařte bez pokličky ve 2 litrech slané vody po dobu 30 min. Vodu slijte a přebytek vody po vychladnutí lehce vymačkejte. Výživové údaje ve 100g výrobku Energetická hodnota314 kcal Energetická hodnota1320 kj Tuky2.4 g z toho: - nasycené mastné kyseliny0.5 g Sacharidy11 g z toho: - cukry5.1 g Vláknina24.9 g B
Sójová bílkovina neobsahuje lepek, proto jsou sójové plátky vhodné pro jedince trpící celiakií. Složení: SÓJOVÁ mouka odtučněná, vodaSójový extrudovaný výrobek Základní návod na přípravu: obsah sáčku vařte bez pokličky ve 2 litrech slané vody po dobu 30 min. Vodu slijte a přebytek vody po vychladnutí lehce vymačkejte. Výživové údaje ve 100g výrobku Energetická hodnota314 kcal Energetická hodnota1320 kj Tuky2.4 g z toho: - nasycené mastné kyseliny0.5 g Sacharidy11 g z toho: - cukry5.1 g Vláknina24.9 g Bíl