Edmond

Francouzská hořčice s vlašskými ořechy

Francouzská hořčice s vlašskými ořechy

Tato ořechová hořčice je vyrobena smícháním tradičně mleté dijonské hořčice s ořechy z francouzského Perigordu. Jejich chuť je jedinečná. Plná hořčičná chuť je skvělá s čímkoliv slaným. Potřete s ní nakrájené kuře, grilovaný sendvič, nebo vytvořte vinaig lt;/div>

koupit
Francouzská hořčice se zeleným pepřem

Francouzská hořčice se zeleným pepřem

Dijonská hořčice se zeleným pepřem je skvělá na dressing s olivovým olejem. Po smíchání s olivovým olejem vytvoříte výtečnou zálivku na salát, nebo k masu, na grilování.

koupit
Francouzská dijonská hořčice

Francouzská dijonská hořčice

Čistá Dijonská hořčice je skvělým doplňkem ke grilovanému masu. Výborně chutná i s kouskem sýru. Výroba francouzské hořčice Edmond Fallot sahá až do roku 1840, kdy zakladatel této značky založil první mlýn na hořčici a oleje. Postupem času, v roce 1903 byl kvalitě jeho výrobků udělen diplom města Paříž, během Velké mezinárodní výstavy.

koupit
Francouzská hořčice s medem a octem balsamico

Francouzská hořčice s medem a octem balsamico

Dopřejte svým chuťovým buňkám jedinečnou chuť medu a octa Balsamico. Ve spojení těchto dvou ingrediencí se Vám zanechá jedinečná sladkokyselá chuť. Je to delikatesa mezi hořčicemi a hodí se k samotnému masu či na grilování.

koupit
Francouzská hořčice na bílém víně

Francouzská hořčice na bílém víně

Dijonská hořčice na bílém víně je výborná k masu, na vinaigretty a krémové omáčky.

koupit
Francouzská hořčice hrubozrnná na bílém víně

Francouzská hořčice hrubozrnná na bílém víně

Tato dijonská hořčice je pikantní a lehká a je skutečným potěšením z Francie. Ochucena bílým vínem, bude vždy skvělým doplňkem pro vaše maso a vinaigretty.

koupit