ECM Tamper s convex základnou o velikosti 58,4 mm.
Originální nahá páka ECM s ergonomickou rukojetí z olivového dřeva. Vhodná pro všechny kávovary ECM a ostatní kávovary s hlavou E61.
Originální ECM push tamper s nastavitelnou výškou pěchování. Vhodný pro páky, pro které se používá klasický tamper o průměru 58 mm.
Dřevěný set pro ECM kávovary obsahující páku s jednou výpustí, páku se dvěma výpusťmi, košíčky 7 a 14 g a náhradní ovládací prvky pro kávovar.
Set ocelových trysek na páru pro domácí ECM kávovary. Tři trysky, mají tři, čtyři a pět vývodů.
ECM dosing funnel zabraňuje vypadávání namleté kávy z páky.
Stylová kožená tampovací podložka chrání páky i pracovní desku před poškozením.
ECM tamper s plochou základnou o velikosti 58 mm. Rukojeť je z olivového dřeva.
Optimální extrakce díky rovnoměrné distribuci namleté kávy v páce
Leštící utěrka z mikrovlákna. Ideální na čištění povrchů kávovarů a mlýnků z chromu a nerezové oceli.
Sada na regulaci průtoku vody hlavou kávovaru umožňuje plně kontrolovat celý proces extrakce kávy. Kompatibilní s ECM kávovary s hlavou E61.
Kávovar je určen pro domácí baristy, kteří do svého espresso koutku hledají něco výjimečného. Objevte sofistikované technologie modelu Technika.
Shai Maestro - piano / Jorge Roeder - kontrabas / Ofri Nehemya - bicí / Philip Dizack - trubka 1. Time (3:23) 2.Mystery And Illusions (8:32) 3. Human (2:34) 4. GG (4:44) 5. The Thief's Dream (7:53) 6. Hank And Charlie (4:41) 7. Compassion (3:24) 8. Prayer (4:26) 9. They Went To War (5:22) 10. In A Sentimental Mood (5:47) 11. Ima (5:32)
Originální nahá páka ECM s ergonomickým držadlem vhodná jak pro všechny kávovary ECM, tak i jiné kávovary s hlavou E61. Použití nahé páky je ideální pro dosažení husté a pevné cremy, jelikož nedochází k jakémukoliv nárazu kávové emulze na tělo páky. Takto připravená káva je obzvláště vhodná pro Latte Art a v neposlední řadě vám pomůže stát se i lepším baristou, protože ukáže nedostatky v pěchování, mletí, atd.
Tampovací stanice od společnosti ECM, pomůže vám pěchovat rovně, konstantně a dosáhnout tím ještě lepší extrakce vašeho espressa.