Ghí je neocenitelným pomocníkem při vaření, pečení, smažení. Jídlo připravované s použitím Ghí má jednoduše “to něco” navíc, a i proto je hodně využíváno nejlepšími francouzskými kuchaři. Má velmi vysoký bod zápalnosti (cca 240 °C), proto se nepřepaluje a do Vašeho jídla se tak neuvolňují škodlivé látky jako při tucích s nižším bodem zápalnosti. Verze natural je neutrální a dá se použít prakticky všude, kde byste normálně použili jiný olej, obyčejné máslo nebo jiný tuk. Střední balení 220 ml je výho
Podle ájurvédské medicíny : *ghí napomáhá trávení * ghí posiluje látkovou výměnu a obranyschopnost organismu * ghí působí jako lapač volných radikálů, ochraňuje buňky * ghí posiluje zrak * ghí detoxikuje tělo * každé jídlo s ghím získá lahodnou chuť Použití: Uplatní se zejména v teplé kuchyni(vaření, pečení, dušení, smažení), ve studené kuchyni, na mazání nebo stačí každý den lžičku pro zdraví. Nepřepaluje se, jelikož má vysoký bod zápalnosti, což více prospívá vašemu zdraví. Nemus
Ghí s láskou připravujeme původním způsobem v malých kolekcích se zaměřením na kvalitu a poctivost. Věděli jste, že ghí je pouze natolik dobré, nakolik je dobré máslo, ze kterého je ghí připraveno, tedy přepuštěno? Základem BIO Poctivého Ghí je nejkvalitnější máslo od farmářů z Valašska. Z něj pak díky osvědčené receptuře dostáváme to nejlepší - čistý máselný tuk, který má všestranné použití. Má unikátní chuť a lehce oříškové aroma. Smažení bez přepalování Ghí dodává všem pokrmům lahodnou a jedi