Bylinná káva - Shatawari 50 g Složení: Ve 100g směsi je obsaženo 94g čekanky lékařské (chicorium intybus) a 6g výtažku z byliny šatavarí (Asparagus racemosa), 1g výtažku je získán z 8g byliny šatavarí.
Bylinná káva - Ašvagandha 50 g čekanka lékařská 94 g, vitánie spavá - Ashwagandha - výtažek 6 g, 1 g výtažku je získán z 8 g Ashwagandha Kávu skladujte v suchu. Po otevření zamezte přístupu vzduchu.
Zelená káva je lahodný instantní bezkofeinový přírodní kávovinový nápoj.
Zelená káva je lahodný instantní bezkofeinový přírodní kávovinový nápoj.
Směs koření Garam Masala je určena především pro přípravu zeleninových a luštěninových pokrmů.
Instantní čekanková kávovina obohacená o bylinu Garcinia je excelentní náhražkou kávy či nápoj pro každého. Díky bylině Garcinia navíc podporuje štíhlou linii.
Dobrá imunita instantní čekanková kávovina obohacená o bylinu Vasaka je excelentní náhražkou kávy či nápoj pro každého. Díky bylině Vasaka navíc podporuje dobrou imunitu.
Kayenský pepř - chilli mleté - koření, které je určeno pro zvýraznění pálivé chuti v jídle. Kayenskýpepř je druh vysoce pálivých chilli papriček z Francouzké Guayany v oblasti řeky Cayen.Využívá se do všech pokrmů např.gulášů, pikantních zeleninových směsí či dipů.
Kmín český drcený - koření, které je vhodné především k přípravě nadýmavé zeleniny jakojsou např. na brambory a květák a také do luštěnin. Využívá se také k přípravě pomazánek,salátů ale hlavně do pečiva.
Zelená káva je lahodný instantní bezkofeinový přírodní kávovinový nápoj.
Instantní čekanková kávovina obohacená o bylinu Ashwagandha je excelentní náhražkou kávy či nápoj pro každého. Díky bylině Ashwagandha navíc působí proti stresu.
BRAHMI ajurvédské kafe 50 g DNM Dobrá paměť a koncentrace Instantní čekanková kávovina obohacená o bylinu Brahmi je excelentní náhražkou kávy či nápoj pro každého. Díky bylině Brahmi navíc podporuje paměť a koncentraci.
Neostrá směs vhodná na italská jídla jako je pizza, špagety a podobné vařené nebo zapečené těstoviny, do salátů, dressingů, jogurtů, omáček i na restovanou nebo grilovanou zeleninu.
Římský kmín je křížencem klasického kmínu, od kterého se ovšem chuťově velmi odlišuje, má kořeněně nasládlou chuť a je tradiční přísadou orientální a ayurvédské kuchyně. Je hojně vyhledáván pro své krásné a originální aroma. Chuť a použití: Římský kmín dokáže přehlušit ostatní koření nebo dokonce i samotný pokrm. Je aromatičtější a semena na rozdíl od kmínu jsou světlejší barvy. V chuti je ostřejší, mírně nakyslý a hodně výrazný, proto je třeba s ním zacházet opatrně. Používá se převážně v indické, mexick
Římský kmín je křížencem klasického kmínu, od kterého se ovšem chuťově velmi odlišuje, má kořeněně nasládlou chuť a je tradiční přísadou orientální a ayurvédské kuchyně. Je hojně vyhledáván pro své krásné a originální aroma. Chuť a použití: Římský kmín dokáže přehlušit ostatní koření nebo dokonce i samotný pokrm. Je aromatičtější a semena na rozdíl od kmínu jsou světlejší barvy. V chuti je ostřejší, mírně nakyslý a hodně výrazný, proto je třeba s ním zacházet opatrně. Používá se převážně v indické, mexick