Macerací výběrových bylin a ležením v sudu po javorovém sirupu vznikl hřejivý společník na dlouhé zimní večery.
Tradiční London Dry, profesionální mnohovrstevnatý společník, připravený bavit čistý i v drinku.
První nakouřená sladina z Palírny Dlabka zrála v sudu po portském víně.
Do temna vypálený dubový sud krásně podtrhne a zakulatí, chuť a vůni zralých hrušek a jadýrek
Jemná chuť jablek podtržená vůní dřeva. Není co dodat. V jednoduchosti je kouzlo.
Černý rybíz, tajemné tmavé bobule, které mají velkou sílu a vystřelí vás do vesmíru.
Parádní spojení kyselosti višní se sladkým charakterem jalovce.
Když se vás někdo zeptá, jaké bylo léto. Odpověď by měla být: ginové .
Sud po portském a DLABKA gin = specialita pro opravdové gurmány!
Co dělat po nedělním obědě? Jednoznačně zapít panáčkem ořechovky.
Gin z palírny Dlabka s nádechem višní a růží hodící se pro tvorbu gin & tonicu.
Gin s jemnými podmanivými tóny pražených kakaových bobů. Vystupují krásně jak na vůni, tak i na chuti.
V tomto destilátu najdete koncentrovanou chuť švestek odrůdy Stanley.
Spojení výrazné chutě červeného rybízu se sude po uhlazeném červeným Pineau.
Český kmín, ten nejlepší na světě. Česká kmínka, ta nejlepší na světě.