Mořská hrubá sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. V přírodě se vyskytuje přirozeně v mořské vodě a získává se odpařováním na slunci. Je vhodná k ochucení pokrmů, lze ji ale využít i pro přípravu přírodního peelingu nebo jako dekoraci.Danival je francouzská značka sladkých, slaných a japonských výrobků v biokvalitě. Danival byl založen v roce 1990 a patří k pionýrům ekologického zemědělství ve Francii. Podporuje férová partnerství s farmáři a získal certifikát Ecocert.Sůl lze použít v kterémkoli po
Mořská jemná sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. V přírodě se vyskytuje přirozeně v mořské vodě a získává se odpařováním na slunci. Je vhodná k ochucení pokrmů, lze ji ale využít i pro přípravu přírodního peelingu nebo jako dekoraci.Danival je francouzská značka sladkých, slaných a japonských výrobků v biokvalitě. Danival byl založen v roce 1990 a patří k pionýrům ekologického zemědělství ve Francii. Podporuje férová partnerství s farmáři a získal certifikát Ecocert.Sůl lze použít v kterémkoli po
Ječmenná pasta Miso v biokvalitě. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni.Výhody: Biokvalita - kontrolované a certifikované ekologické zemědělství Pro vegany - neobsahuje žádné suroviny živočišného původu (maso, mléko ani med) Bez přidaného cukru Miso pasta Danival je vyráběna v oblasti Gaskoňska v jihozápadní Franci dle původních receptur. V lehce stravitelné podobě miso pasta p
Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso či pro dochucení hotových pokrmů. Ječmenné miso má jemnou chuť a aroma.
Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso či pro dochucení hotových pokrmů v biokvalitě.
Ječmenná pasta Miso v biokvalitě. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni.Výhody: Biokvalita - kontrolované a certifikované ekologické zemědělství Pro vegany - neobsahuje žádné suroviny živočišného původu (maso, mléko ani med) Bez přidaného cukru Miso pasta Danival je vyráběna v oblasti Gaskoňska v jihozápadní Franci dle původních receptur. V lehce stravitelné podobě miso pasta p
Mořská jemná sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. V přírodě se vyskytuje přirozeně v mořské vodě a získává se odpařováním na slunci. Je vhodná k ochucení pokrmů, lze ji ale využít i pro přípravu přírodního peelingu nebo jako dekoraci.Danival je francouzská značka sladkých, slaných a japonských výrobků v biokvalitě. Danival byl založen v roce 1990 a patří k pionýrům ekologického zemědělství ve Francii. Podporuje férová partnerství s farmáři a získal certifikát Ecocert.Sůl lze použít v kterémkoli po
Mořská hrubá sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. V přírodě se vyskytuje přirozeně v mořské vodě a získává se odpařováním na slunci. Je vhodná k ochucení pokrmů, lze ji ale využít i pro přípravu přírodního peelingu nebo jako dekoraci.Danival je francouzská značka sladkých, slaných a japonských výrobků v biokvalitě. Danival byl založen v roce 1990 a patří k pionýrům ekologického zemědělství ve Francii. Podporuje férová partnerství s farmáři a získal certifikát Ecocert.Sůl lze použít v kterémkoli po