Klasická francouzská hořčice vyráběná tradičním přirozeným procesem ověřeným po staletí v oblasti Dijon, a to z hořčičného semínka, bílého vína, vody a atlantské mořské bílé soli. Hořčice Dijon se řadí svým složením mezi absolutní špičku v Evropě. Vyrábí se ze staých receptů již několik generací.
Nejvyšší sorta loupané španělské kulaté rýže se specifickou chutí.
Sójové boby jsou velmi výživné jídlo. Vzhledem k jejich vysokému obsahu bílkovin je lze použít jako náhražku za maso. Mají také vysoký obsah vlákniny, takže udržují zdravá střeva.
Celozrnná loupaná kulatá španělská rýže z oblasti Calasparra. Podporuje růst a regeneraci těla, srdeční činnost, funkci ledvin. Má uvolňující účinky na svalové křeče, eliminuje poruchy chuti k jídlu a chrání před únavou.
Připravuje a používá se jako každá jiná kořenová zelenina. Dobré při nachlazení i jako prevence.
Jeho největší předností je umění rozpouštět a umožnit vyloučení hlenu a polypů z oblasti dutin a dýchacích orgánů. Dobré při nachlazení i jako prevence
Hatomugi u nás obecně známý jako perličkový ječmen nebo slzovka ( Jobovy slzy ). Hatomugi je obilovina podobná ječmenu, jsou to semena divoké trávy, která mají silné čisticí účinek na organismus.
Kukuřičný škrob získaný přirozeným přírodním způsobem bez použití chemických prostředků zachovávající si všechny výživové prvky. Ideální zahušťovadlo k dennímu použití nahrazující dražší arrowroot nebo kuzu.
CHICO je kávová náhražka, biologický a 100% zeleninový nápoj. Chico je výjimečný kávovinový nápoj, který na rozdíl od ostatních kávovinových směsí vytváří v těle alkalické prostředí.
Nejvyšší organická sorta japonského fermentovaného všeléku, který během krátké doby dokáže zalkalizovat krev a nastolit v organizmu řád. Nejčastěji používaná pochutina pro uzdravující pokrmy a nápoje. Má blahodárné účinky na organismus, zejména při jeho překyselení, nevolnosti, stresu či bolestech hlavy.
Rýžové dochucovadlo pokrmů s jemným kyselkavým aroma a s vysoce hodnotným složením.
Vynikající přírodní sladidlo nejvyšší gradace vznikající fermentací rýže. Výhodou je jeho jemné aroma, proto při jeho použití nedochází k aromatickému ovlivnění konečné vůně dezertu, pečiva, koktejlu, krému...
Kukuřičný škrob získaný přirozeným přírodním způsobem bez použití chemických prostředků zachovávající si všechny výživové prvky. Ideální zahušťovadlo k dennímu použití nahrazující dražší arrowroot nebo kuzu.
Dužina ze švestiček umeboshi, která se vyrábí odstraněním pecky a rozmačkáním na pastu. Můžeme ji velice dobře použít v různých pokrmech nebo samotnou.
Kuzu je nepřekonatelný prostředek pro zahušťování. Po jeho použití jsou např. omáčky jiskřivé, průhledné, polévkám přidá lesk. Při zahušťování výrazně nezmění původní chuť omáčky ani polévky. Používá se k zahušťování omáček, polévek, pudingů, masových směsí apod.