Z kokosové misky chutná jídlo nejlépe. Přesvědčte se sami!
Žlutý půlený hrách loupaný v biokvalitě. Rychlá a snadná příprava, není třeba ho předem namáčet. Hodí se do polévky, pomazánky nebo jako příloha.
Bio žitné vločky se získávají tak, že se obilné zrno navlhčí v páře a pak se lisuje. Dají se jíst nezpracované, přidávají se ale i do pečiva a používají se také při vaření.
Směs vloček v biokvalitě obsahuje čtyři druhy obilných vloček – vločky ovesné, špaldové, žitné a pšeničné.
Vločky mají jemnou pohankovou chuť a vůni. Pohankové vločky si dejte jen tak v misce s ovocem a rostlinným mlékem. Skvěle poslouží jako základ pro karbanátky a zeleninové placky.
Jemné ovesné vločky. Snídaní z nich nastartujete den plný energie. A z jemných ovesných vloček připravíte tu nejlepší ovesnou kaši.
S vlašskými ořechy připravíte ty nejlepší ořechové náplně a křehká těsta. Nebojte se je použít i jinam – vašim pokrmům dodají novou chuť i texturu.
Jablečná vláknina jako přídavek k vaší oblíbené snídani pro příjemný pocit nasycení. Vhodné je konzumovat 1 polévkovou lžíci denně.
Umeocet má výraznou slano-kyselou chuť a příjemné lehce ovocné aroma. Výborně se hodí do salátových zálivek.
Dýňová semínka tmavá v biokvalitě s lahodnou oříškovou chutí můžeme konzumovat přímo, lehce opražená, případně namletá.
Bio bezvaječné sušené těstoviny z celozrnné žitné mouky. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití. Vhodné pro vegany, ale i pro mlsouny díky výtečné chuti.
Zdravější varianta klasických těstovin. Vhodné pro celiaky a díky absenci vajec i pro vegany.
Přirozeně bezlepkové těstoviny s obsahem amarantové a rýžové mouky. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití. Chutné rozšíření jídelníčku celiaků.
Přirozeně bezlepkové těstoviny s obsahem cizrnové a rýžové mouky. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití. Chutné rozšíření jídelníčku celiaků.
Přirozeně bezlepkové těstoviny s obsahem amarantové a rýžové mouky. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití. Chutné rozšíření jídelníčku celiaků.