Rýžovo-pohanková kaše v biokvalitě je zdravá a rychlá snídaně nebo svačinka v kombinaci s čerstvým i sušeným ovocem nebo ořechy. Je přirozeně bezlepková. Můžete použít k zahušťování omáček a polévek. Rýže je lehce stravitelná potravina, která vyvolává pocit nasycení. Protože rýže je potravinou s velmi nízkým obsahem sodíku, je užitečná i při hypertenzi. Pohanka obsahuje ve svých semenech i slupkách rutin, který je vynikajícím lékem na cévy v celém organismu. Vrací cévám pružnost. Pravidelná konzumace
Český produkt. Prosná kaše je zdravá a rychlá snídaně nebo svačinka v kombinaci s čerstvým i sušeným ovocem nebo ořechy. Je přirozeně bezlepková, tudíž lépe stravitelná. Můžete použít k zahušťování omáček a polévek. Jáhly vznikají z prosa odstraněním semenné slupky z obilky. Jsou dobře stravitelné, výživné a velmi chutné. Doporučují se pro lidi s onemocněním žaludku a slinivky. Kukuřice je po pšenici a rýži nejpěstovanější obilninou na světě. Je bohatá na mononenasycené a polynenasycené mastné kyseliny,
Pohanková kaše v biokvalitě je zdravá a rychlá snídaně nebo svačinka v kombinaci s čerstvým i sušeným ovocem nebo ořechy. Můžete použít k zahušťování omáček a polévek. Pohanka obsahuje ve svých semenech i slupkách rutin, který je vynikajícím lékem na cévy v celém organismu. Vrací cévám pružnost. Pravidelná konzumace pohanky (3 x týdně) vyléčí během měsíce hemeroidy. Rutin v pohance výrazně zlepšuje nebo zastaví zhoršování stavu křečových žil na nohou. Pohanka je vhodná v těhotenství. Je znám léčebný
Fazole pinto je středně velká strakatá fazole výborné, lehce pikantní chuti. Je nazývána jako křepelčí fazole. Její moučná konzistence v kuchyni umožňuje široké použití - polévky, pomazánky, pyré, zapečené pokrmy... Fazole pinto jsou bohaté na vlákninu, obsahují hodně železo, draslík, zinek a jiné minerální látky, vitamíny skupiny B a aminokyseliny Nutriční hodnota ve 100g: Energie 1452 kJ (347 kcal) Bílkoviny: 22,4 g, Sacharidy: 62,6 g, Tuky: 1,2 g Složení: fazole pinto - BIO produkt kontrolovaného
Obsahuje všechny esenciální aminokyseliny a nepostradatelné mastné kyseliny!!! Je cenné svým obsahem vlákniny a dobrým zdrojem vápníku, železa, fosforu, hořčíku, zinku, mědi a manganu.
Nejedná se o klasické droždí, jedná se o sušené vločky jsou inaktivované kvasnice, které nezajišťují kynutí, ale používají se jako ochucovadlo, čili jsou bez kvasícího účinku. Používají se na zvýšení biologické hodnoty jídla, jelikož obsahují velmi kvalitní bílkoviny, vitaminy skupiny B, minerální látky, stopové prvky, nukleotidy, volné aminokyseliny. . Složení: Droždí Návod k přípravě: ochucovadlo do polévek, omáček, pomazánek, salátů. Průměrné nutriční hodnoty na 100g: 1025 kJ/ 245 kcal. Bílkoviny:
Quinoa (merlík chilský) pochází původem z jihoamerických And, kde se pěstovala až do výše 4 000 metrů, někdy bývá nazývána pšenicí Inků. Pro andské civilizace byla po bramborách (a před kukuřicí) druhou nejdůležitější plodinou. Quinoa představuje výbornou alternativu k rýži či kuskusu. Quinoa je bezlepková potravina, je velmi výživná, málo kalorická a lehce stravitelná. Je dokonalým zdrojem kompletních bílkovin. Díky tomu je velmi oblíbená mezi vegetariány. Vysoký obsah vlákniny, vitaminů a minerálů ji
Himálajská růžová sůl pochází z Pákistánu ze solného dolu Khewra v provincii Punjab. Svůj název získala díky Himálajím, které se nachází jen 200 kilometrů od dolu. Jedná se o druhý největší solný důl na světě a již od 16. století se odtud sůl vyváží do světa. Naše himalájská sůl je nerafinovaná. Znamená to, že nebyla upravena chemickými látkami a zachovala si tak svou podobu z přírody. Neobsahuje tedy konzervační ani protispékavé látky jako soli rafinované. Využití: kuchyně - osolení pokrmů koupelna -
Nejedná se o klasické droždí, jedná se o sušené vločky jsou inaktivované kvasnice, které nezajišťují kynutí, ale používají se jako ochucovadlo, čili jsou bez kvasícího účinku. Používají se na zvýšení biologické hodnoty jídla, jelikož obsahují velmi kvalitní bílkoviny, vitaminy skupiny B, minerální látky, stopové prvky, nukleotidy, volné aminokyseliny. . Složení: Droždí, sladový extrakt (7%). Návod k přípravě: ochucovadlo do polévek, omáček, pomazánek, salátů. Alergeny: lepek Průměrné nutriční hodnoty na
Prací gel na bázi přírodních rostlinných saponinů z mýdlových ořechů pro nejšetrnější praní funkčního textilu, zejména prádla z dutých vláken a mikrovláken. Spolehlivě odstraní nečistoty, avšak plně zachová funkčnost všech speciálních materiálů, používaných na moderní sportovní ošacení. Nezanechává v prádle rezidua, která ucpávají póry textilních vláken a dráždí pokožku. Neobsahuje syntetické zjasňovače, parfemaci ani barviva. Obsahuje koloidní stříbro, které má antimikrobiální a antifungicidní
Tmavozelená čočka je oblíbená zejména v evropské kuchyni. Je bohatá na bílkoviny 26% a při vaření si udržuje tvar. Proto je vhodná na vaření,jako příloha a nebo do salátů. Zemědělská produkce: Kanada
Bez lauryl a laurel sulfátů, bezpečný pro děti, bio-degradabilní, bez živočišných produktů, netestován na zvířatech, bez parabenů. Bylinné látky, obsažené v tomto šampónu účinně, ale jemně umyjí dětské vlásky.Extrakty z heřmánku a měsíčku mají uklidňujícíúčinek. Šampon má stejné pH jako slzy vašich dětí, které tak nešťastně reagují na běžné šampony s nevhodným pH složením. Vhodný pro každodenní použití. Složení: Aqua (Purified Water), Cocamidopropyl Betaine,Sodium Lauryl Sulfoacetate, Sodium
Pleťové mléko Levandule pro tělo i ruce. Vyživuje, vyhlazuje a zlepšuje celkový vzhled pokožky a působí proti stárnutí. Pleťové mléko obsahuje jedinečnou kombinaci levandule, zeleného čaje, Ginkgo Biloby, vitaminů C & E, po kterém vaše pokožka zůstane sametově hebká. Příjemná levandulová vůně pomáhá harmonizovat tělo i mysl. Bez lauryl a laureth sulfátů, bez živočišných produktů, netestováno na zvířatech, bez parabenů. Složení: Aqua (Purified Water/Eau Purifiée), Vegetable Caprylic/Capric
Jablečný ocet je vylisován z celých jablek. Šťáva z tatko vylisovaných jablek je zlkvašena bez použití chemických a konzervačních přísad. Jablečný ocet má stupeň kyselosti 5%. Je vhodný jak do kuchyně pro dochucení salátů, omáček a ostatních jídel. Konzumace jablečného octa s medem přináší kromě řady vitaminů i vysokou dávku draslíku. Složení: Jablečný ocet ze šťávy z celých jablek.
Obsahuje všechny esenciální aminokyseliny a nepostradatelné mastné kyseliny!!! Je cenné svým obsahem vlákniny a dobrým zdrojem vápníku, železa, fosforu, hořčíku, zinku, mědi a manganu.