Kakaové máslo vzniká oddělení tuku z kakaového bobu. Vzniká tak čisté voňavé máslo, které skvěle lze využít při přípravě domácí RAW čokolády nebo dortů a dezertů.
Lískové ořechy v čokoládě? Nesmrtelná kombinace! Dokážete si ale představit, jak chutnají křupavé lískáče s naší 75% hořkou čokoládou té nejvyšší kvality? To prostě musíte ochutnat! Složení: lískové ořechy 50%, hořká čokoláda (kakaové boby, kakaové máslo, třtinová šťáva panela). Obsah kakaové sušiny v hořké čokoládě minimálně 75%. Alergeny: lískové ořechy. Může obsahovat stopy ostatních skořápkových plodů.
Čokoláda mléčná 51% s kousky kakaových bobů, 45 g Čokoláda posypaná kousky kakaových bobů. Složení: Kakaové boby, kakaové máslo, třtinová šťáva panela, sušené mléko. Obsah kakaové sušiny nejméně 51%. Neobsahuje lecitin. Obsahuje alergen: mléko. Bez lepku.
MLÉČNÁ ČOKOLÁDA 51% s reliéfem Čokoláda pro všechny trpělivé učitelky i učitele s reliéfem "Děkuji". Čokoláda je vhodná jako poděkování ke konci školního roku, na Den učitelů, ale také k jiným příležitostem nejen pro učitele. Hmotnost: 18 g Průměr čokolády: 70 mm Výška výška čokolády: 5 mm Rozměr krabičky: 80x80 mm
Vyživující tělový krém s kakaovým máslem je vhodný pro všechny typy pleti včetně citlivé. Pečuje, hydratuje a zjemňuje pokožku celého těla.
Hydratační krém pro péči o pokožku obličeje a dekoltu s ochranným a revitalizačním efektem je vhodný na den i noc pro všechny typy pleti včetně citlivé. S naším pleťovým krémem dopřejete své pleti tu nejlepší péči. Díky obsahu přírodních olejů má na pleť blahodárné účinky.
Čokoláda ve tvaru srdíčka s nápisem "Z lásky" v elegantním perleťovém obalu. Čokoládové srdíčko s reliéfem "Z lásky". Čokoláda je uložena v krásném krémovém obalu s perletí.
BÍLÁ ČOKOLÁDA 40 % Složení: Kakaové máslo, sušené mléko, panela. Bílá čokoláda obsahuje 40% kakaového másla, které je přirozenou součástí kakaových bobů a je nositelem výrazné typické vůně čokolády, proto není zapotřebí přidávat látky určené k aromatizaci. Panela je ztuhlá třtinová šťáva v bio kvalitě, která není rafinovaná a přirozeně obsahuje melasu, která ji dává lehce medovou příchuť.
Čokoláda ve tvaru srdíčka s nápisem "Z lásky" v elegantním perleťovém obalu. Čokoládové srdíčko s reliéfem "Z lásky". Čokoláda je uložena v krásném krémovém obalu s perletí. Mléčná, bílá či hořká čokoláda vyrobená z ekvádorských kakaových bobů.
Čokoláda ve tvaru srdíčka s nápisem "Z lásky" v elegantním perleťovém obalu. Čokoládové srdíčko s reliéfem "Z lásky". Čokoláda je uložena v krásném krémovém obalu s perletí. Mléčná, bílá či hořká čokoláda vyrobená z ekvádorských kakaových bobů.
Mandle obalené v čokoládě určitě znáte. Dokážete si ale představit, jak chutnají mandle s naší 51% mléčnou čokoládou té nejvyšší kvality? To musíte ochutnat! Složení: mandle 50%, mléčná čokoláda (kakaové boby, kakaové máslo, sušené mléko, třtinová šťáva panela). Obsah kakaové sušiny v mléčné čokoládě nejméně 51%. Alergeny: mléko, mandle. Může obsahovat stopy ostatních skořápkových plodů.
Naším cílem je nabídnout zákazníkům kvalitní čokolády, vyrobené z ekvádorských kakaových bobů. Každá čokoláda je ručně vyrobená a každá je svým způsobem originál. Naše čokolády jsou slazeny ztuhlou třtinou šťávou panelou v bio kvalitě. Snažíme se zachovat „tradiční“ chuť a vůni čokolády. Složení:Kakaové boby, kakaové máslo, panela, levandule. Obsah kakaového podílu: 75 % Váha: 45 g Nutriční hodnoty: Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota: 576 kcal / 2390 kj tuky: 43,40g, z toho nas. mas. kys. 26,13g
Kakaová hmota vzniká rozemletím nepražených kakaových bobů ve speciálních mlýnech, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Používá se při výrobě čokolád, jedná se o základní surovinu. Lze ale využít i k vaření a pečení či k přímé konzumaci. Jedná se o raw produkt, při jeho výrobě tedy nedochází k překročená teploty 42°C. Složení: 100% raw kakaová hmota Váha: 200 g Nutriční hodnoty: Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota: 856kcal / 2410kj tuky: 52,41g, z toho nas. mas. kys. 31,11g sacharidy: 1,3g, z to
Kakaové máslo vzniká lisováním rozdrcených nepražených kakaových bobů. Má odolnost vůči vysokým teplotám a to až do 200 °C. Využívá se při výrobě čokolády na zjemnění její chuti, při výrobě pralinek, na vaření a pečení či v kosmetice na suchou a citlivou pleť. Jedná se o raw produkt, při jeho výrobě tedy nedochází k překročená teploty 42°C. Složení: 100% raw kakaové máslo Váha: 100 g Výživové hodnoty: Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota: 899kcal / 3700kj Tuk: 99,81g, z toho nasycený tuk: 59,48g Sa
Ekvádorské kakao je považováno za jedno z nejkvalitnějších a vyrábí se z nepražených kakaových bobů. Kakaový nápoj je slazen třtinovou šťávou panelou, která obsahuje spoustu minerálních látek a je vhodná při stavech vyčerpání. Rozpuštěním v teplém mléku dostanete lahodný nápoj, lze však použít i na posypání a dochucení různých dezertů či kaší. Doporučený způsob přípravy: 250 ml mléka ohřejeme na teplotu cca 40°C a vyšší, přidáme dle chuti 2-3 kávové lžičky kakaa a pečlivě rozmícháme. Složení: Směs kakaa